من یک موردی اضافه کنم، برای عکس سفارت (یعنی DS-160) مادامی که فرد حجاب داشته باشه، احتیاجی به مشخص بودن گوش ها نیست! این دقیقا موردی بود که خودم در بین همسفرهام دیدم و سفارت به ایشون ایرادی از این بابت نگرفت چون حتی تصور اینکه فرد حجاب داشته باشه و گوش هاش رو از حجاب بیرون بگذاره، یک مقدار...!! :| و تا جایی که من اطلاع دارم، در مورد عکس لاتاری هم، همین طوره...
Hats or head coverings are only allowed if worn for religious reasons AND if they do not obscure any facial features
Reference
Reference
در مورد DS-160 هم کاملا مطمئن هستم که احتیاجی به مشخص بودن گوش ها، در صورتی که فرد محجبه باشه و حجابش بخشی از صورتش رو نپوشونده باشه، نیست.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.