07-10-2013, 12:19 AM
(06-10-2013, 08:08 PM)'Andre' نوشته: دوستان، خواهرم در پس از پایان مقطع کاردانی (با دیپلم حسابداری از فنی و حرفه ای) وارد مقطع کارشناسی شده. ایشون سوالی را مبنی بر دریافت فاند و پذیرفته شدن در دانشگاهای خارجی از من پرسیدن، متاسفانه اطلاعات در مورد پذیرش با این شرایط کافی نسیت. حال سوال این است که بهترین گزینه برای ادامه دادن و یا ندادن این فرایند کدام است:
- در امتاحاناتی مانند IELTS و GRE شرکت کند (جزئیات رو نمی دونم چه نمره ای و چه امتحانی دقیقیاً مناسب این شرایط است) و دوباره در مقطع کارشناسی ادامه تحصیل دهد.
- پس از اتمام دوره کارشناسی اقدام کند.
- شانصی برای ایشان با این رشته وجود ندارد و باید در رشته ای دیگر از ابتدا در مقطع کارشناسی تحصیل کند _که البته منطقی نیست).
- اصلاً شانصی نیست و باید اقمامت های کاری را مد نظر قرار دهد.
بابت کلی بودن سوال عذر می خوام، ولی ایشون خواندن زبان را آغاز کرده و نیاز به انگیزه برای ادامه این را دارد.
با ارادت
با سلام
نظر من اینه که خواهرتون حتما لیسانس رو تموم کنن.انشالله به زودی افراد همه رشته شون که تونستند پذیرش یا فاند بگیرن هم پیدا میکنن
نا امیدی و یا انصراف از تحصیل هم چیزی رو حل نمیکنه.
بهترین کار در هر موقع چه قصد رفتن باشه چه نباشه چه طرف دانشجو باشه و چه نباشه اینه که زبانش رو تقویت کنه.چون نه تنها چیزی رو از دست نمیده بلکه خیلی هم پیشرفت میکنه و این خوبه
از الان یه برنامه ریزی خوب داشته باشه برا زبان تا مثلا دو سال دیگه که درسش تموم میشه سریع مدرک زبانش هم بتونه بگیره و خیالش راحت باشه و یکم دستش پر باشه برای پذیرش و فاند
برای ارشد فاند زیاد نمیدن اما خب امتحانش که ضرری نداره .نهایت اینه که بعد از ارشد از ایران با فاند کامل بره
فکر کنم علاوه بر تافل یا آیلتس ،جی مت هم لازم باشه برای امریکا مثلا.پس ایشون با امیدواری بیشتر درسشو بخونه و تمام تلاشش رو بکنه معدلش عالی بشه در درجه ی اول بعدشم که موازی با درس اگه زبان اوکی بشه که عالیه
.اینم بگم که به نظر من کیفیت مهمه نه کمیت.یعنی دیر رفتن و جای خوب با فاند رفتن به از زود رفتن اما دانشگاه رنک پایئن یا شهر نامناسب رفتن میچربه 
(این نظر کاملا شخصیه منه و ممکنه خیلیا قبول نکنن
)
ایشالله بهترین اتفاق ها منتظرش هستند
موفق باشید
نظر من اینه که خواهرتون حتما لیسانس رو تموم کنن.انشالله به زودی افراد همه رشته شون که تونستند پذیرش یا فاند بگیرن هم پیدا میکنن

بهترین کار در هر موقع چه قصد رفتن باشه چه نباشه چه طرف دانشجو باشه و چه نباشه اینه که زبانش رو تقویت کنه.چون نه تنها چیزی رو از دست نمیده بلکه خیلی هم پیشرفت میکنه و این خوبه

از الان یه برنامه ریزی خوب داشته باشه برا زبان تا مثلا دو سال دیگه که درسش تموم میشه سریع مدرک زبانش هم بتونه بگیره و خیالش راحت باشه و یکم دستش پر باشه برای پذیرش و فاند

برای ارشد فاند زیاد نمیدن اما خب امتحانش که ضرری نداره .نهایت اینه که بعد از ارشد از ایران با فاند کامل بره

فکر کنم علاوه بر تافل یا آیلتس ،جی مت هم لازم باشه برای امریکا مثلا.پس ایشون با امیدواری بیشتر درسشو بخونه و تمام تلاشش رو بکنه معدلش عالی بشه در درجه ی اول بعدشم که موازی با درس اگه زبان اوکی بشه که عالیه

(این نظر کاملا شخصیه منه و ممکنه خیلیا قبول نکنن

ایشالله بهترین اتفاق ها منتظرش هستند
موفق باشید