(07-10-2013, 02:21 PM)'jina' نوشته: سلام دوستان،من تجربه ثبت نام در لاتاری رو برای سه سال متوالی دارم و کاملا مطمئن هستم به وب سایت https://www.dvlottery.state.gov برای ثبت نام میرم ولی ازدیروز تا حالا هر چه این وب سایت رو چک می کنم هیچ قسمتی رو برای ثبت نام 2015 نمیبینم لطفا بگید شما چطور ثبت نام کردید؟
دوست عزیز تنها سیستم عامل explorer قابلیت این کار رو داره
نگران نباشین احیانا اگه با mozilla کار میکنین واسه ثبت نام از einternet explorer 8 یا بالاتر بهره ببرین
البته الان نگاه کردم نه با mozillaهم کار میکنه
نگران نباشین احیانا اگه با mozilla کار میکنین واسه ثبت نام از einternet explorer 8 یا بالاتر بهره ببرین
البته الان نگاه کردم نه با mozillaهم کار میکنه
The entry form is prepared in two parts, one for the primary Entrant and one for derivatives (if any). Each part must be completed correctly and completely before going to the next part. After all parts are completed, the entry will be submitted to the DV-2015 Processing Center. Click the link below to begin the entry process.
Begin Entry
The eDV website will work with a variety of Internet browsers, but it is best supported by Internet Explorer 8.0 or higher.
Begin Entry
The eDV website will work with a variety of Internet browsers, but it is best supported by Internet Explorer 8.0 or higher.
در قسمت entry form عبارت begin entry هستش اون رو بزنین و شروع کنین
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.