منع قانونی که ندارد حتی در همان سال. از نظر تاثیر روانی قضیه هم به نظر من هر چه به سال های قبل تر می رود به صورت نمایی تاثیر منفی آن کمتر می شود. به عبارتی عاقلانه است که در همان سال ثبت نام نکنید که به اصطلاح خیلی هم تابلو نباشد. ولی در سال های قبل تر را آنهایی که محافظه کارتر هستند ثبت نام نمی کنند و عملگراها و خوشبین ها ممکن است ثبت نام کنند. حالا اگر خیلی علاقه دارید می توانید امسال شرکت کنید و سال بعد (اگر پرسیدند) بگویید که دیگر تصمیم ندارید در آنجا بمانید و به همین دلیل از آن سال دیگر شرکت نکرده اید و نخواهید کرد!
(11-10-2013, 11:08 PM)'Mozilla' نوشته:ممنون .
دقیقا موضوع سر همین بخش است ، که من اگر به فرض در لاتاری امسال شرکت کنم و قبول نشم ! اون سالی که می خواهم از طریق ویزای دانشجویی درخواست بدهم لاتاری دیگری آمده یعنی سال آینده همین موقع ها یعنی لاتاری 2016 .
خوب سوال من این است طبق گفته بابک عزیز و شما می تونم این شکلی نتیجه بگیرم که اینها ملاک رو اون سالی قرار می دهند که می خواهی ویزا بگیری ؟ یعنی به اطلاعات آخرین سال دسترسی دارند ؟
و این که با توجه به این تفاسیر پس چون من سال دیگه می خواهم بروم امسال شرکت کنم مانعی ندارد ؟ چون سالی که می خواهم اپلای کنم لاتاری 2016 هست ، که دیگه اونو مطمئنا شرکت نخواهم کرد . (صرفا این سوالات جهت همفکری است ، به مورد بهتر تصمیم گرفتن .)
.
اگر محبت کنید پاسخ بدهید خیلی ممنون می شوم .
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -