13-10-2013, 01:29 PM
(12-10-2013, 07:56 PM)'Pouyan.B' نوشته: سلام. یه سوال در مورد نوع مدرک پیش دانشگاهی و دبیرستان داشتم. من دیپلم ریاضی هستم و بعد از پیش دانشگاهی مهندسی مکانیک خوندم، ولی الان می خوام تو رشته طراحی صنعتی در مقطع لیسانس در اروپا تحصیل کنم. با توجه به اینکه طراحی (Design) در بعضی کشور ها زیرمجموعه هنر و بعضی کشور ها زیر مجموعه مهندسی هست، آیا برای ورود به این رشته از نظر نوع دیپلم مشکل خواهم داشت یا نه؟ (معدل پیش و دیپلمم به ترتیب 17.5 و 18.5 هست)
دوست عزیز.
خیلی نگران این موضوع نباشید. بیشتر کشور المان و فرانسه در این زمینه کمی محتاط هستن اما باز هم میشه از برخی از دانشگاهاش پذیرش گرفت. اما در کل مهم اینه که شما مدرک دیپلم دارید حالا برای لیسانس در زمینه طراحی اقدام کنید. از طرفی من خودم در اروپا دیدم که دوستان طراحی صنعتی و طراحی داخلی از رشته های ریاضی و فنی با داشتن دیپلم در اون رشته ها وارد این رشته ها شدن.
خیلی نگران این موضوع نباشید. بیشتر کشور المان و فرانسه در این زمینه کمی محتاط هستن اما باز هم میشه از برخی از دانشگاهاش پذیرش گرفت. اما در کل مهم اینه که شما مدرک دیپلم دارید حالا برای لیسانس در زمینه طراحی اقدام کنید. از طرفی من خودم در اروپا دیدم که دوستان طراحی صنعتی و طراحی داخلی از رشته های ریاضی و فنی با داشتن دیپلم در اون رشته ها وارد این رشته ها شدن.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public