معدل کارشناسی شما کمی پایین هست و بیشتر دانشگاه هایی که رتبه ممتاز هستند معدل بالای 15 می خواهند. البته سابقه کار شما برای مقطع دکترا در بیشتر موارد یک نقطه مثبت تلقی می شود. با توجه به اینکه معدل کارشناسی ارشد شما خوب هست من اگر جای شما باشم برای رتبه های حدود 300 تا 700 جهانی وقت می گذارم. اینکه به چه کشورهایی می خواهید بروید دیگر به خودتان بستگی دارد. همین طور برای گرفتن پذیرش آیلتس آکادمیک بگیرید. آیلتس جنرال بیشتر برای کارهای مهاجرتی است. برای رتبه های که گفتم تقریبا آیلتس آکادمیک 6.5 احتیاج دارید با این حال بهتر هست برای اینکه شانس خودتون را افزایش بدین نمره 7.0 بیاورید و در هیچ کدام از مهارت ها کمتر از 6.5 نباشید.
(20-10-2013, 12:47 PM)'samira_s' نوشته: با سلام
شانس پذیرش دکترا با فاند با شرایط من برای کجاست؟
لیسانس نرم افزار دانشگاه آزاد نجف آباد با معدل14.22
فوق لیسانس فناوری اطلاعات و مدیریت دانشگاه امیرکبیر(به شیوه مجازی-مدرکش موردتایید و مهر وموم وزارت علوم هست) با معدل 16.37
بیش از 8 سال سابقه کار و فعالیت مرتبط در سازمانهای معتبر دارم.
فعلا آیلتس جنرال با overall 6 دارم که البته دسامبر تاریخش میگذره. به شدت مشغول خوندن زبان هستم و مطمئنم بالای 6.5 میارم تا حداکثر 4 ماه دیگه.
مقاله ندارم ولی دارم روی برخی عناوین تخصصی کار میکنم و فکر نمی کنم مشکلی برام داشته باشه.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -