21-10-2013, 02:03 AM
(19-10-2013, 10:36 AM)'M1KE' نوشته: نوشتن اسامی فرزندان زیر 21 سال متقاضی اصلی حتی اگر آنها همراه ایشان زندگی نکنند یا متقاضی اصلی با همسرش زندگی نکند یا طلاق گرفته باشد اجباری است.
همانطور که در متن زیر این قسمت هم مشاهده می کنید به صراحت به این موضوع اشاره کرده که اشاره نکردن به مشخصات این فرزندان (چه آنها با شما زندکی کنند یا خیر و/یا چه قرار باشد آنها به عنوان همراه برای ویزا اقدام کنند یا خیر) می تواند باعث رد کل پرونده شود:Children include all biological children, legally adopted children, and stepchildren who are unmarried and under the age of 21 on the date that you submit your entry. Failure to include all children or inclusion of children who are not your biological children, legally adopted children, and stepchildren (regardless of whether they live with you and/or intend to apply for a visa as your derivative) is grounds for disqualification of the entire entry.اگر به صفحه دهم همان راهنمایی که mohammadreza88 در بالا گذاشته اند نگاه کنید باز به صراحت به این موضوع اشاره کرده. البته در مورد "همسر" در صورتی که طلاق رسمی گرفته باشند نیازی به آوردن مشخصات همسر نیست ولی همچنان مشخصات فرزندان می بایست آورده شود.
اینکه جلوی تعداد فرزندان عبارت اختیاری نوشته البته قدری گمراه کننده هست ولی با توجه به توضیحاتی که به تفصیل در زیر آن و در دیگر سایت های رسمی داده اند می شود اینطور برداشت کرد که منظورشان برای افراد مجرد بوده (چون وقتی هیچ چیزی ننویسید خودش 0 در نظر می گیرد).
این هم که گفته می شود به اطلاعات آنها دسترسی ندارند عذر پذیرفته شده ای نیست. این مثل این است که فردی گواهینامه رانندگی اش در دست پدرش باشد و بعد پلیس ایشان را در حین رانندگی بگیرد. طبیعی است که عذر ایشان برای نداشتن گواهینامه پذیرفته نیست و چنین فردی نباید رانندگی کند. در اینجا نیز دسترسی نداشتن به تصویر یا مشخصات فرزند/همسر عذر پذیرفته شده ای برای نیاوردن مشخصات آنها نیست.
اما من با خانمم در حاله قهر هستیم و شایدم جدای و بچه پیشه ایشان و تهیه عکس با این مشخصات غیره ممکنه.
راهی دیگه ای نیست؟
آقایون تشکر از جوابهای همه شما اما بنده همچنان سر در گمم.بچه من 6 سالو 9 ماهشه و همراه من نیستش و عکسی با این مشخصات ندارم از ایشان و همسرم .
تماس گرفتم با همسرم که عکسی با این مشخصات ازشون تهیه کنم اما همسرم نمیزاره از بچه عکس تهیه کنم
اما مشخصاتشون را وارد خواهم کرد فقط عکس میمونه نمیدونم اونو چی کار کنم!
متشکرم
راهی دیگه ای نیست؟
آقایون تشکر از جوابهای همه شما اما بنده همچنان سر در گمم.بچه من 6 سالو 9 ماهشه و همراه من نیستش و عکسی با این مشخصات ندارم از ایشان و همسرم .
تماس گرفتم با همسرم که عکسی با این مشخصات ازشون تهیه کنم اما همسرم نمیزاره از بچه عکس تهیه کنم
اما مشخصاتشون را وارد خواهم کرد فقط عکس میمونه نمیدونم اونو چی کار کنم!
متشکرم