(21-10-2013, 10:59 AM)'nox' نوشته:ممنونم از کمکتون..
در مورد Deadline دانشگاهها یه سوال داشتم... من تو نوشته های خیلی از دوستان حتی فایل پیشنهادی شما، دیدم که deadline تقریبا همه دانشگاهها رو اوایل هر سال میلادی می نویسن. البته می دونم که دانشگاهاای مختلف متفاوته. اما من تقریبا نیمی از دانشگاهای انتخابیم.. مثل wayne یا cincinnati ... تو ماههای Aprilیا March تعیینش کردن. . می خوام بدونم واقعا تا این Deadline مشخص شده می تونم مدارکم رو بفرستم؟؟ و اینکه با این اوصاف می تونم برای GRE تو ماه Feb ثبت نام کنم.؟؟؟ چون به GRE ماه آبان خیلی امیدوار نیستم...
در ضمن من بیشتر از اینکه گرفتن فاند واسم مهم باشه... گرفتن apply برای 2014 واسم مهمه...
مرسی از راهنماییتون
در ادامه این رو هم بگم که بله بنده خودم فکر میکردم تمام مدارک دانشجوها باید تا قبل ددلاین برسه بعد بررسی کنن ولی به عینه دیدم خیلی ها اصلا منتظر ددلاین هم نمیمونن و کار رو یکسره میکنن...به خصوص اگه دانشگاه واقعا بخواد یکی رو برداره اصلا منتظر نمیمونه
این هم تجربه من بود
این هم تجربه من بود
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.