(17-10-2013, 09:25 PM)'edram' نوشته: با سلام
میشه کسی کلاً کلاس نره ولی زبان خوب یاد بگیره و تافل بالای 100 و gre بالای 320 بزنه.
من یه دوست دارم کلا نمی تونه بره کلاس ایا ممکنه با تمرین در خونه پیشرفت کنه؟ و اگر جواب شما بله هست در این صورت در بخش speaking دچار مشکل نمیشه؟!!!! یا نه برای speaking هم منابعی وجود داره؟کلا 3 سال وقت داره.
بنظر شما بطور تقریبی روزی چند ساعت باید وقت بزاره؟ و اینکه میتونه از همون اول هم برای تافل و هم جی ار ای همزمان شروع کنه؟
با تشکر
سلام
در مورد speaking یه تجربه که برای خودم کارساز بوده رو خدمتتون توضیح بدم:
ببینید دوست عزیز شما مدت زمان زیادی در اختیار دارید. اگر کلا مایلید راحت به زبان انگلیسی صحبت کنید سعی کنید علاوه بر روشهای اصولی یادگیری که دوستان اشاره میکنند. میتونید در هنگام صحبت کردن فزض کنید که با یک نیتیو که قبولش دارید، دارین صحبت میکنید و نظراتتون رو در زمینه های مختلف و موارد امتحانی بهش توضیح میدید. اینجوری اون ترس از پاسخ دهی یه سیستم مکانیکال speaking در آزمون ibt براتون حل مشه و به تدریج تا روز آزمون به سخن گفتن سلیس و روان عادت میکنید.
در مورد speaking یه تجربه که برای خودم کارساز بوده رو خدمتتون توضیح بدم:
ببینید دوست عزیز شما مدت زمان زیادی در اختیار دارید. اگر کلا مایلید راحت به زبان انگلیسی صحبت کنید سعی کنید علاوه بر روشهای اصولی یادگیری که دوستان اشاره میکنند. میتونید در هنگام صحبت کردن فزض کنید که با یک نیتیو که قبولش دارید، دارین صحبت میکنید و نظراتتون رو در زمینه های مختلف و موارد امتحانی بهش توضیح میدید. اینجوری اون ترس از پاسخ دهی یه سیستم مکانیکال speaking در آزمون ibt براتون حل مشه و به تدریج تا روز آزمون به سخن گفتن سلیس و روان عادت میکنید.