(30-10-2013, 07:13 PM)'نولته' نوشته: سلام و تشکر از راهنمایی دوستان گرامی
من در دانشگاه تهران سال 86 کارشناسی ارشد روزانه خوندم؛ یعنی ورودی 86 هستم؛ توی گواهی موقتم خورده که اردیبهشت 89 فارغ التحصیل شدم؛ چند تا سوال دارم؛ اگر مرحمت کنید و پاسخ بدید خیلی ممنون می شم؛
1. این تعهد خدمت رو ما حتماً باید در مراکز دولتی انجام داده باشیم؟
2. هزینۀ هر ترمی، بر اساس همون سال ورودی گرفته می شه؟ یعنی من ورودی 86 هستم، باید بر اساس سال ورودیم حساب کنیم؟
3. من ترم چهار و پنج فقط سه واحد پایان نامه داشتم، برای این دو ترم باید اندازۀ سه واحد پول بدم؟
4. الان حدود چهار سال از فارغ التحصیل شدن من می گذره، اصلاً باز هم من برای آزاد کردم دانشنامه ام باید پول بدم؟
سپاس از هر عزیزی که وقت بگذاره و من رو راهنمایی کنه
1- نه، هرجایی که بیمه رد شده باشه حساب میشه
2- هزینه آزادسازی مدرک منظورتونه دیگه؟ جداگانه هر ترم حساب نمیشه. کلا ورودی های هر سال یک مبلغ مشخصی رو باید برا آزادسازی مدرکشون پرداخت کنن.
3. مبلغ برا ورودی مشخصه
4 و 5- شما اگر سابقه بیمه داشته باشین. تشریف می برین دانشگاهتون براتون محاسبه میکنن که آیا این سابقه کار، برا تعهد خدمتتون کافی بوده یا نه. اگه نبوده چه هزینه ای باید پرداخت کنین تا بتونین دانشنامه بگیرین. اگر سابقه بیمه نداشته باشین کاریابی ثبت نام می کنید بعد شش ماه با روش عدم کاریابی می تونین مدرک و ریزنمرات رو آزاد کنین
2- هزینه آزادسازی مدرک منظورتونه دیگه؟ جداگانه هر ترم حساب نمیشه. کلا ورودی های هر سال یک مبلغ مشخصی رو باید برا آزادسازی مدرکشون پرداخت کنن.
3. مبلغ برا ورودی مشخصه
4 و 5- شما اگر سابقه بیمه داشته باشین. تشریف می برین دانشگاهتون براتون محاسبه میکنن که آیا این سابقه کار، برا تعهد خدمتتون کافی بوده یا نه. اگه نبوده چه هزینه ای باید پرداخت کنین تا بتونین دانشنامه بگیرین. اگر سابقه بیمه نداشته باشین کاریابی ثبت نام می کنید بعد شش ماه با روش عدم کاریابی می تونین مدرک و ریزنمرات رو آزاد کنین
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا