01-11-2013, 01:22 PM
سلام،
1- بله، برای مدرک شبانه فقط باید وام هاتون تسویه کنید.
به نظر من با توجه به اینکه سابقه بیمه دارید آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی تا حدی ریسک داره چون احتمال اینکه اداره کار بررسی کنه که متقاضی سابقه بیمه داره یا نه هست. اما چون ارشد شبانه بودید و طبق بخشنامه جدید میشه از سابقه کار حین دوره شبانه برای ازاد کردن مدرک روزانه مقطع قبل استفاده کرد، پیشنهاد من اینه که از شرکتی نامه تهیه کنید مبنی بر اینکه در دوران ارشدتون اونجا کار می کردید و با اون یکسال سابقه بیمه و سابقه الانتون مدت زمان تعهد خدمتتون پر کنید.( البته اگه مدت تعهد خدمت لیسانستون چهار سال باشه نه 8 سال). برای اثبات سابقه کار هم حتما به سابقه بیمه نیاز نیست.
2- بله، 6 ماه از کار پیدا نکردن و یکسال از فارغ التحصیلی باید گذشته باشه.
1- بله، برای مدرک شبانه فقط باید وام هاتون تسویه کنید.
به نظر من با توجه به اینکه سابقه بیمه دارید آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی تا حدی ریسک داره چون احتمال اینکه اداره کار بررسی کنه که متقاضی سابقه بیمه داره یا نه هست. اما چون ارشد شبانه بودید و طبق بخشنامه جدید میشه از سابقه کار حین دوره شبانه برای ازاد کردن مدرک روزانه مقطع قبل استفاده کرد، پیشنهاد من اینه که از شرکتی نامه تهیه کنید مبنی بر اینکه در دوران ارشدتون اونجا کار می کردید و با اون یکسال سابقه بیمه و سابقه الانتون مدت زمان تعهد خدمتتون پر کنید.( البته اگه مدت تعهد خدمت لیسانستون چهار سال باشه نه 8 سال). برای اثبات سابقه کار هم حتما به سابقه بیمه نیاز نیست.
2- بله، 6 ماه از کار پیدا نکردن و یکسال از فارغ التحصیلی باید گذشته باشه.
(01-11-2013, 11:16 AM)'atefeh_J' نوشته: با سلام
من ورودی 84 لیسانس و روزانه بودم و سال 88 فارغ التحصیل شدم سال 88 شبانه قبول شدم و سال 91 فارغ التحصیل شدم
1 سال سابقه کار و بیمه دارم و الان هم پاره وقت جایی مشغول هستم چند تا سوال دارم:
1-برای مدرک شبانه م که مشکلی نیست چون باید وام هایی که گرفتم پس بدم ولی مدرک لیسانسم را می تونم بدون پرداخت هزینه آزاد کنم؟
به نظرتان اگه بخوام از طریق عدم کاریابی اقدام کنم و بگم جایی کار نمی کردم بهتر است یا اینکه بگم سابقه کار دارم و تا اوایل سال آینده هم مشغول به کارم؟
2- آزاد کردن مدرک از طریق عدم کاریابی واقعا 6 ماه طول می کشد؟
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.