02-11-2013, 09:44 PM
(20-10-2013, 09:09 PM)M1KE نوشته: پس در اینصورت نیازی نیست کار خاصی انجام دهید. باز هم صبر کنید در همین روزها می بایست یک ایمیل از طرف KCC به شما فرستاده شود که در اون اشاره شده که صفحه مورد نظر شما به روز (Update) شده است. یعنی اینطور نیست که وقتی تعدادی شماره کارنت می شوند همه به صورت ناگهانی در سایت اطلاعاتشان عوض شود و تاریخ مصاحبه هایشان مشخص شود، چند روز اینطرف و آنطرف اطلاعاتشان در سایت موردنظر به روز می شود. شما خیلی نیازی نیست ایمیل خودتان را چک کنید، همان سایت خودشان (http://www.dvlottery.state.gov/ESC) را چک کنید.
شما در این مرحله بهتر است بروید و واکسن هایتان را در پاستور بزنید چون بعضی از آنها مثل هپاتیت چند مرحله ای هستند. زدن این واکسن ها در پاستور برایتان خیلی ارزانتر تمام خواهد شد تا در آنکارا. در مرحله بعد پیگیر رزرو وقت چند روز قبل از مصاحبه تان برای انجام آزمایش های مدیکال می شوید که حدود یک ماه مانده به زمان مصاحبه تان تاریخ های آن باز می شود. همین طور بعد از مشخص شدن زمان مصاحبه می بایست یکی از مراکز پستی PTT را برای گرفتن گذرنامه مشخص کرده باشید و رسید آن را همراه با نتایج آزمایش های پزشکی و دیگر مدارکی که در ایمیل سفارت به شما گفته خواهد شد با خودتان به مصاحبه ببرید.
سلام مجدد ! ببخشيد زياد زحمتتون دادم ! وقت سفارت من اومده و ٤ دسامبره ( تقريبا ١ ماه ديگه ) توي ابوظبي و اگه اشكالي نداره چن تا سوال دارم كه واقعا احتياج دارم كمكم كنيد .
١- وقتش خيلي زودد ه ه. ! :-s امكانش هست بشه تاخير انداخت بندازم عقب تر ؟ بد نميشه اگه عوض كنم !؟
٢- من تقريبا همه مدارك لازم رو از كارت واكسن تا مدارك مالي تهيه كردم ، ايا اين هارو بايد از قبل براي سفارت بفرستم !؟ يا با خودم ببرم سفارت !؟
٣- براي فرم i134 كه ماله اسپانسر هست يه سوال داشتم اينكه چند جا خوندم لازمه ناتوراليز شه ! اما چند جا ديگه خوندم كه جديدا نمي خواد ! فقط كافيه پر كنه با اكربات پرينت كنه و امضا كنه دستيو پستش كنه !
٤- دقيقا چند روز قبل از مصاحبه بليط بگيرم برا ابوظبي !؟ از بابت مديكال تست ها مي پرسم ، كه چقدر طول مي كشه ! و ايا لازمه از مراكزي كه تست پزشكي مي گيرند وقت اينترنتي بگيرم !؟
٥- مي دونم خيلي پر رويي كردم ، اميدوارم وقتتونو نگرفته باشم و خيلي خوشحال ميشم كمكم كنيد