05-11-2013, 05:41 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 05-11-2013, 05:52 PM توسط Mojtaba-021.)
با سلام و تشکر از دوستان خوبی که پاسخ میدن
تازه وارده اینجا شدم چندتا سوال داشتم
بنده مشکل دیسک دارم
بخشی از MRI بنده
تازه وارده اینجا شدم چندتا سوال داشتم
بنده مشکل دیسک دارم
بخشی از MRI بنده
Disc dehydration and central is seen at L4-L5 level without signficant compression
اینم یه MRI دیگه
(L4-L5 Disk shows dehydration and posterior herniation (Hard disk
بعد از پست دفترچه به بیمارستان 501 ارتش یا همون امام رضا (ع) فرستادن منو و پزشک متخصص نتیجه MRI و نوار عصب و عضله من رو دید ونتیجه رو نوشت
من گفتم که دکتر میشه خواهش کنم بگین چیه گفت یه رادیولوژی بگیر بیار از کمرت که تو شورای پزشکی خواستن باشه و گفت با این مدارک میشه یه کارایی کرد
اما امروز 14 آبان که شورای پزشکی داشتم منو معاف از رزم اعلام کردن و گفتن برو منزل برگه اعزام بخدمت میاد در خونتون
حالا سوال من از دوستان اینه > با توجه به اینکه میشه به رای شورا اعتراض کرد آیا اعتراض کنم به این رای ؟
یا اینکه برم تو آموزشی و حین خدمت اقدام کنم؟
(چون شنیدم حین خدمت خیلی راحت معافی میدن دیگه گیر شورای پزشکی نظام وظیفه هم نیستی)
اگه اعتراض کنم به رای شورا و شورای عالی پزشکی باز بگه معاف از رزم آیا اصلا دیگه میزارن تو خدمت اقدام کنم؟
من گفتم که دکتر میشه خواهش کنم بگین چیه گفت یه رادیولوژی بگیر بیار از کمرت که تو شورای پزشکی خواستن باشه و گفت با این مدارک میشه یه کارایی کرد
اما امروز 14 آبان که شورای پزشکی داشتم منو معاف از رزم اعلام کردن و گفتن برو منزل برگه اعزام بخدمت میاد در خونتون
حالا سوال من از دوستان اینه > با توجه به اینکه میشه به رای شورا اعتراض کرد آیا اعتراض کنم به این رای ؟
یا اینکه برم تو آموزشی و حین خدمت اقدام کنم؟
(چون شنیدم حین خدمت خیلی راحت معافی میدن دیگه گیر شورای پزشکی نظام وظیفه هم نیستی)
اگه اعتراض کنم به رای شورا و شورای عالی پزشکی باز بگه معاف از رزم آیا اصلا دیگه میزارن تو خدمت اقدام کنم؟
به نظرتون اصلا شورای پزشکی با شورای عالی پزشکی نظراتشون خیلی فرق داره ؟
ببخشید طولانی شد
خیلی ممنون میشم کمکم کنین
ببخشید طولانی شد
خیلی ممنون میشم کمکم کنین