05-11-2013, 02:09 AM
با سلام
من اینجا تازه وارد هستم بنابراین اگه سوالهام نامربوطه به بزرگی خودتون ببخشید.
24 سالمه و به تازگی لیسانس گرفتم. راستش تا همین چند وقت پیش اصلا به معافی فکر هم نمی کردم. اما یه روز از سر بیکاری و با توجه به اینکه حدود 13-14 ساله که سینوزیت، انحراف بینی و لوزه سوم و سردرد و سرگیجه های شدید و مشکل در تنفس و گرفتگی بینی دارم (به گفته متخصصی که در کودکی می رفتم پیشش) و نیازمند عمل جراحی هستم یه سرچی درباره معافیت سربازی از طریق سینوزیت مزمن زدم و از قضا به ماده 42 بند 20 برخوردم که نوشته:
ممنون میشم اگه یه راهنمایی بکنید. با تشکر.
من اینجا تازه وارد هستم بنابراین اگه سوالهام نامربوطه به بزرگی خودتون ببخشید.
24 سالمه و به تازگی لیسانس گرفتم. راستش تا همین چند وقت پیش اصلا به معافی فکر هم نمی کردم. اما یه روز از سر بیکاری و با توجه به اینکه حدود 13-14 ساله که سینوزیت، انحراف بینی و لوزه سوم و سردرد و سرگیجه های شدید و مشکل در تنفس و گرفتگی بینی دارم (به گفته متخصصی که در کودکی می رفتم پیشش) و نیازمند عمل جراحی هستم یه سرچی درباره معافیت سربازی از طریق سینوزیت مزمن زدم و از قضا به ماده 42 بند 20 برخوردم که نوشته:
- سينوزيت هاي توام (پان سينوزيت) مزمن معاف دائم.
[align=right]و دوباره بعد از حدود 13 سال رفتم پیش دکتر قبلیم که اون هم منو به مطب پزشک گوش حلق و بینی که توی نظام وظیفه هست معرفی کرد. پیش اون دکتر هم که رفتم گفت که بیماریت شدیده و میتونی برای معافی اقدام کنی ولی نمیدونم که معاف میشی یا نه. هر چقدر هم ازش خواستم احتمال بده گفت که من نمیدونم!!!!!!!! در ضمن گفت که من چون خودم پزشک ن. و. هستم نمیتونم برگه معاینه اولیه ت رو پر کنم (همون برگه ای که در دفترچه هست). خلاصه با پرسش و پیگیری آدرس مطب یکی دیگه از دکترهای متخصص گوش و حلق و بینی نظام وظیفه رو هم گیر آوردم و دو جلسه هم پیش اون رفتم که اون هم دقیقا همون حرفها بهم گفت. (همدیگه رو هم میشناختن). الان مشکلی که دارم اینه که هیچ مدرک و عکسی از گذشته ندارم. تنها همین سی تی اسکنی هست که هفته پیش گرفتم. الان در واقع هنوز نمیدونم چیکار باید بکنم و هنوز هیچ چیزی ارسال نکردم. نمیدونم این دو تا متخصص آیا توی بیمارستان هستن و معاینه میکنن یا توی کمیسیون. در واقع میخوام بدونم در هر دو مزحله (یعنی بیمارستان و کمیسیون) متخصص های گوش حلق و بینی معاینه می کنند یا در کمیسیون فقط پزشکهای عمومی هستن؟ممنون میشم اگه یه راهنمایی بکنید. با تشکر.