(14-11-2013, 10:30 PM)'siavash_2210' نوشته: دوستان من از چند نفر شنیدم که پذیرش گرفتن واسه فوق با فاند خیلی سخته یا تقریبا غیر ممکنه درسته؟ یعنی من با یه معدل بالای 16 و نمره زبان و GRE خوب هیچ شانسی واسه پذیرش canada or Us ندارم؟! (چون دانشگام آزاده)
یعنی به فکر فوق خوندن اینجا باشم؟!
دوست عزیز شنیدتون ممکنه درست باشه به خصوص واسه امریکا ولی دلیل منطقی نیست واسه خوندن فوق در ایران
ببینید جی ار ای واسه امریکا لازمه فقط و شما میتونی با نمره بالای به خصوص 320 و تافل بالای 90 و حتی 100 به راحتی مستقیم دکترا پذیرش بگیری به خصوص اگه رنک دانشگاه زیاد برات مهم نباشه
دقت کنید:
توصیه میشود در صورتی که دانشگاه به شما چنین اجازهای میدهد، مستقیما برای دکترا اقدام کنید تا شانس گرفتن فاند را بالا ببرید. بر خلاف تصور، (حداقل در امریکا) احتمال گرفتن پذیرش دکترا در بسیاری از دانشگاهها بیشتر از احتمال گرفتن پذیرش کارشناسی ارشد است. در نتیجه اگر بتوانید مستقیما برای دکترا اقدام کنید هم احتمال گرفتن پذیرش و هم احتمال گرفتن فاند خود را بیشتر خواهید کرد.ببینید جی ار ای واسه امریکا لازمه فقط و شما میتونی با نمره بالای به خصوص 320 و تافل بالای 90 و حتی 100 به راحتی مستقیم دکترا پذیرش بگیری به خصوص اگه رنک دانشگاه زیاد برات مهم نباشه
دقت کنید:
منبع:http://www.academiacafe.com/wiki/doku.php?id=%D9%85%D9%86%D8%A7%D8%A8%D8%B9_%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C
به نظر من مقاله هم کمی تاثیر داره اگه بتونی وقت بذار
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.