28-11-2013, 01:02 PM
حقوق خالص شما به گمانم بعد از کسر مالیات دور و بر 18000 تا میشه..
بسته به نحوه ی خرج کردنتون داره و اینکه خوش شانس باشید خونه ای به قیمت خوب پیدا کنید....برای یه زن و شوهر کافیه و خوب کودک 2 ساله رو هم اگه بخان بگذارید مهدکودک خوب بستگی به این داره که با توجه به شرایطتتون بتونید یا نه...خونه رو بگیرید 6000 هزار به بالا و خرج ماهی 6000 تا هم بگیرید متعادل برای خرج های اضافی فرزندتات 6000 تا بقیه قاعدتا باید کافی باشه
معمولا من هندی ها و پاکستانی ها رو دیدم که با یکی دو بچه هم زندگی می کنند...حالا شاید خرجتون نزدیک درآمد بشه یا مجبور شید یه کم از جیب بزنید....از دانشگاه می تونید در این زمینه و امکانات برای بچه ها سوال کنید.بهترین مرجع هستند.
البته توجه داشته باشید که حقوق در اسکاندیناوی بالاتر هست نسبت به جاهای دیگه...
بسته به نحوه ی خرج کردنتون داره و اینکه خوش شانس باشید خونه ای به قیمت خوب پیدا کنید....برای یه زن و شوهر کافیه و خوب کودک 2 ساله رو هم اگه بخان بگذارید مهدکودک خوب بستگی به این داره که با توجه به شرایطتتون بتونید یا نه...خونه رو بگیرید 6000 هزار به بالا و خرج ماهی 6000 تا هم بگیرید متعادل برای خرج های اضافی فرزندتات 6000 تا بقیه قاعدتا باید کافی باشه
معمولا من هندی ها و پاکستانی ها رو دیدم که با یکی دو بچه هم زندگی می کنند...حالا شاید خرجتون نزدیک درآمد بشه یا مجبور شید یه کم از جیب بزنید....از دانشگاه می تونید در این زمینه و امکانات برای بچه ها سوال کنید.بهترین مرجع هستند.
البته توجه داشته باشید که حقوق در اسکاندیناوی بالاتر هست نسبت به جاهای دیگه...
(28-11-2013, 09:20 AM)'garysky' نوشته: سلام
من ازدانشگاه چالمرزبورس تحصیلی در مقطع دکترا گرفتم ولی راستش به خاطر هزینه های زندگی متاهلی در سوئد کمی دچار شک و دودلی شده ام چون واقعا نمیدانم که حقوقی که دریافت میکنم برای یک زن و شوهر یک کودک 2 ساله کافی هست (حدود ۲۵۰۰۰ کرون قبل از مالیات) یا نه؟؟؟ باتوجه به اینکه کودکم نیاز به مهد هم دارد ممنون میشوم اگر پاسخ دهید