29-11-2013, 01:39 AM
(28-11-2013, 09:20 AM)'garysky' نوشته: سلام
من ازدانشگاه چالمرزبورس تحصیلی در مقطع دکترا گرفتم ولی راستش به خاطر هزینه های زندگی متاهلی در سوئد کمی دچار شک و دودلی شده ام چون واقعا نمیدانم که حقوقی که دریافت میکنم برای یک زن و شوهر یک کودک 2 ساله کافی هست (حدود ۲۵۰۰۰ کرون قبل از مالیات) یا نه؟؟؟ باتوجه به اینکه کودکم نیاز به مهد هم دارد ممنون میشوم اگر پاسخ دهید
درود
همایون عزیز در پست قبلی مطلب را به خوبی توضیح دادند. من هم این چند نکته را به صحبتهای ایشان اضافه میکنم:
1- بابت بچه میتوانید کمک هزینه نیز بگیرید (در حد ماهی 1000 تا 2000 کرون)
2- بابت خانه نیز میتوانید کمک هزینه بگیرید (البته بستگی به محل زندگی تان دارد)
3- دانشگاه چالمرز در خصوص مسکن برای دانشجویان دکتری در برخی شرایط کمک هایی میکند. میتوانید دقیق تر از استادتان بپرسید.
4- پیشنهاد اکید میکنم خودتان و همسرتان از همان ابتدا به فکر یادگیری زبان سوئدی باشید و آن را برای سال آخر نگذارید (در اداره vuxenutbilding ثبت نام کنید و در کلاسهای رایگان آن شرکت کنید)
همایون عزیز در پست قبلی مطلب را به خوبی توضیح دادند. من هم این چند نکته را به صحبتهای ایشان اضافه میکنم:
1- بابت بچه میتوانید کمک هزینه نیز بگیرید (در حد ماهی 1000 تا 2000 کرون)
2- بابت خانه نیز میتوانید کمک هزینه بگیرید (البته بستگی به محل زندگی تان دارد)
3- دانشگاه چالمرز در خصوص مسکن برای دانشجویان دکتری در برخی شرایط کمک هایی میکند. میتوانید دقیق تر از استادتان بپرسید.
4- پیشنهاد اکید میکنم خودتان و همسرتان از همان ابتدا به فکر یادگیری زبان سوئدی باشید و آن را برای سال آخر نگذارید (در اداره vuxenutbilding ثبت نام کنید و در کلاسهای رایگان آن شرکت کنید)
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ