24-07-2011, 11:55 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 24-07-2011, 11:57 PM توسط Mohammadreza.)
ببخشید من این متن رو که صحبت یکی از دوستان در AA بود در اینجا با نام خودش نقل قول کردم ، می خواستم نظر شما بزرگواران را در زمینه متن های لایت شده زیر بدونم ؟
ایا صحبت این دوستمون قابل تایید است ؟
من لینک صحبت ایشان را نگذاشتم اگر نیازی هست تقاضا دارم که مدیران عزیز سایت مرا در جریان امر بگذارند ؟
ایا صحبت این دوستمون قابل تایید است ؟
farshadkh;475250 نوشته: بعنوان کسی که هم امتحان آیلتس داده و هم امتحان تافل و اکثر اپلای هایش هم در آمریکا بوده قویا توصیه می کنم که امتحان آیلتس بدید. من با اینکه نمره تافل 110 داشتم در هیچ کدوم از اپلای هایم از این نمره استفاده نکردم و بجاش از 7.5 آیلتسم استفاده کردم.
به نظر من نمره گرفتن در آیلتس سختتره ولی واقعا ارزششو داره. نه تنها 99% دانشگاههای آمریکا آیلتس را قبول دارند بلکه من برای هیچ کدوم از این دانشگاهها مدرک اصل ایلتسم را مستقیم از طرف موسسه ایلتس براشون نفرستادم بلکه تنها کپی نمره را در پاکت مدارکم گذاشتم و براشون فرستادم و اونها خودشون از طریق سایت نمره من رو چک کردند، کاری که با مدرک تافل نمی شود انجام داد و خیلی در روند اپلای من صرفه جویی کرد.
من لینک صحبت ایشان را نگذاشتم اگر نیازی هست تقاضا دارم که مدیران عزیز سایت مرا در جریان امر بگذارند ؟