05-12-2013, 02:47 AM
سلام
من میخوام از تجربه کسب یک نمره ی بد یا نه چندان مناسب حرف بزنم
البته باید بگم من اصلا قرار نبود آزمون تافل بدم
و مجبور شدم در مدت 15 روز برای آزمون بخونم
زبانم هم از نظر خودم متوسط کمی رو به پائین هست
reading 18
listening 17
speaking 20
writing 15
total score 70
این پست رو برای کسائی میزارم که مثل من میرن تو شوک که دو هفته ای برای تافل بخونن
1- سریع لغا بخونین
من فقط essential word رسیدم بخونم
2- مجبورین پرواز رو با پرواز آغاز کنین
من TPO ها رو از ته به سر زدم یعنی از 30 تا 13 رسیدم بزنم
شنیداری های کمبریج رو هم زدم
3- اوایل تمام لغت های نا آشنای ریدینگ tpo ها رو در میآوردم ( همچین میگم اوایل انگا چند وقت بوده )) بعد کم کم دیدم وقت نیست اونایی رو که باعث میشد نفهمم یا زیاد تکرا میشد رو پیدا میکردم
4- بعضی لیسنینگ هارو با متن گوش کن
وقت نداری برای همه این کارو بکنی
5- این لغت هایی رو که پیدا کردی رو با اون کتاب 400 واژه رو هر روز یا یه روز در میون نگاه میکردم
6- اگر لغتی هم تو شنیدن توجهم رو جلب میکرد حتما پیداش میکردم
7- نمراتی که آزمون کمبریج به من داد خیلی نزدیک یا بهتره بگم دقیقا خود نمره تافلم شد پس اگر tpo هارو زدی اصلا توجه نکن نمره هاش دری وریه
8- من اسپیکینگ هارو دو سه روزه خلال کارام اون روزای آخر جواب میدادم. یه سری سمپل هم گوش دادم. میگم یه سری یعنی دو نمونه از هر مدل سوال . همونارم حفظ کردم زبونم واشه. بعدم از اونجا که خیلی روم زیاده باقیشو خودم حرف زدم
9 - از Essay های تافل هم 15 تا 20 نمونه رو خوندم و دلایلیش رو به خاطر سپردم. نه کل متن رو
10- و از همه مهمتر این notefull هارو دیدم . باید کلیت ساختار نوشتاری و اسپیکینگ دستتون باشه
11-من خیلی سختی کشیدم ) و با دعای خیر مردم تونستم این نمره رو کسب کنم )
خیلی هم اون دوره دنبال تجربه مشابه گشتم تو اینترنت اما نبود. امیدوارم این تجربه من سکویی باشه تا بچه هایی که تو این هَچلِ امتحان نابهنگام می افتن بتونن ازش استفاده کنن و خودشونو نبازن.
در ضمن خوشحال میشم بهم راهنمایی برای بهبود خودم بکنید و نظری کارشناسی هم بدن دوستانی که نمره هاشون خوبه . ممنون
من میخوام از تجربه کسب یک نمره ی بد یا نه چندان مناسب حرف بزنم
البته باید بگم من اصلا قرار نبود آزمون تافل بدم
و مجبور شدم در مدت 15 روز برای آزمون بخونم
زبانم هم از نظر خودم متوسط کمی رو به پائین هست
reading 18
listening 17
speaking 20
writing 15
total score 70
این پست رو برای کسائی میزارم که مثل من میرن تو شوک که دو هفته ای برای تافل بخونن
1- سریع لغا بخونین
من فقط essential word رسیدم بخونم
2- مجبورین پرواز رو با پرواز آغاز کنین
من TPO ها رو از ته به سر زدم یعنی از 30 تا 13 رسیدم بزنم
شنیداری های کمبریج رو هم زدم
3- اوایل تمام لغت های نا آشنای ریدینگ tpo ها رو در میآوردم ( همچین میگم اوایل انگا چند وقت بوده )) بعد کم کم دیدم وقت نیست اونایی رو که باعث میشد نفهمم یا زیاد تکرا میشد رو پیدا میکردم
4- بعضی لیسنینگ هارو با متن گوش کن
وقت نداری برای همه این کارو بکنی
5- این لغت هایی رو که پیدا کردی رو با اون کتاب 400 واژه رو هر روز یا یه روز در میون نگاه میکردم
6- اگر لغتی هم تو شنیدن توجهم رو جلب میکرد حتما پیداش میکردم
7- نمراتی که آزمون کمبریج به من داد خیلی نزدیک یا بهتره بگم دقیقا خود نمره تافلم شد پس اگر tpo هارو زدی اصلا توجه نکن نمره هاش دری وریه
8- من اسپیکینگ هارو دو سه روزه خلال کارام اون روزای آخر جواب میدادم. یه سری سمپل هم گوش دادم. میگم یه سری یعنی دو نمونه از هر مدل سوال . همونارم حفظ کردم زبونم واشه. بعدم از اونجا که خیلی روم زیاده باقیشو خودم حرف زدم
9 - از Essay های تافل هم 15 تا 20 نمونه رو خوندم و دلایلیش رو به خاطر سپردم. نه کل متن رو
10- و از همه مهمتر این notefull هارو دیدم . باید کلیت ساختار نوشتاری و اسپیکینگ دستتون باشه
11-من خیلی سختی کشیدم ) و با دعای خیر مردم تونستم این نمره رو کسب کنم )
خیلی هم اون دوره دنبال تجربه مشابه گشتم تو اینترنت اما نبود. امیدوارم این تجربه من سکویی باشه تا بچه هایی که تو این هَچلِ امتحان نابهنگام می افتن بتونن ازش استفاده کنن و خودشونو نبازن.
در ضمن خوشحال میشم بهم راهنمایی برای بهبود خودم بکنید و نظری کارشناسی هم بدن دوستانی که نمره هاشون خوبه . ممنون