05-12-2013, 09:44 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 05-12-2013, 09:47 PM توسط storagemeter.)
(05-12-2013, 08:37 PM)'Fatehmiki' نوشته: من همین امروز همراه خانواده ام ( من ، خواهرم ، مادرم و پدرم ) سفارت بودیم برای اینترویو ویزا لاتری ! مادرم برنده اصلی بود. من و خواهرم هم زمان ثبت نام زیر 21 سال بودیم! خوهرم 1 سال از من بزرگتر هستش ، و بعد از لاتری شده 21 سالش ! الان که انترویو رفتیم من و پدرم و مادرم بدون مشکل ویزا گرفتیم ولی خواهرم رو گفتن دیگه بالای 21 سال هستش و بهش تعلق نمی گیره! مگر توی DV Seldectee دقیقا ذکر نشده تمام فرزند هایی که در زمان ورود به لاتاری زیر 21 سال بودند ؟ الان هنوز ابوظبی هستیم! توروخدا راهنمایی کنید چی کا کنم؟؟ ((((
سلام،
خواهر شما اگر در روز ثبت نام مجرٌد و زیر 21 سال بوده شرایط دریافت ویزا را دارد. بهرصورت اگر کنسولگری هر یک از متقاضیان را رد کند باید دلیلش را بصورت کتبی به متقاضی روادید اعلام کند. اگر تا بحال دلیلش را کتبی اعلام نکرده اند بخواهید این کار را بکنند. بخشی از دستورالعمل شرکت در لاتاری:
خواهر شما اگر در روز ثبت نام مجرٌد و زیر 21 سال بوده شرایط دریافت ویزا را دارد. بهرصورت اگر کنسولگری هر یک از متقاضیان را رد کند باید دلیلش را بصورت کتبی به متقاضی روادید اعلام کند. اگر تا بحال دلیلش را کتبی اعلام نکرده اند بخواهید این کار را بکنند. بخشی از دستورالعمل شرکت در لاتاری:
Married children and children over the age of 21 are not eligible for the DV. However, the Child Status Protection Act protects children from “aging out” in certain circumstances. If your DV entry is made before your unmarried child turns 21, and the child turns 21 before visa issuance, he/she may be treated as though he/she were under 21 for visa-processing purposes.