06-12-2013, 11:08 PM
(06-12-2013, 05:36 PM)'alireza...' نوشته: ممنون براي پاسختون فقط يكي دو تا سوال جديد ذهنم رو درگير كرد:
1- بعضي از دانشگاها واسه مهندسي صنايع تو كانادا مثل كنكورديا تو شرايطشون معدل فوق ليسانس رو مينويسن و اكثرا در مورد ليسانس چيزي ننوشتن....(گهگاهي هم مينويسن معدل دو سال اخر) نميشه با نمره زبان بهتر و مقالات بيشتر اين نقص معدل دوره ليسانس رو تا حدي برطرف كرد واسه كانادا؟؟؟؟؟
2-اينكه امريكا و اروپا رو پيشنهاد مي كنيد امكان اقامت بعد تحصيل تو كدوماشون راحتتر ؟؟
3-فاندي كه ميدن واسه امريكا هم كفاف هزينه ها رو ميده؟
شرمنده بابت سوالا....ممنون
با سلام
خواهش میکنم
خب بله در برخی دادنشگاه های کانادا و امریکا 2 سال اخر رو در نظر میگیرن که اگه در 2 سال اخر 15 باشه میتونی به کانادا فکر کنی ولی واسه امریکا میتونی همین معدلت رو با رزومه تقویت کنی , مخصوصا با نمره gre . در هر صورت باید برای امریکا و کانادا gre داشته باشین .
اقامت در اروپا راحت تر ار امریکا هست ,اگر بدونین اقامت امریکا 10 سال طول میکشه در صورتی که در اروپا کشوری مثل فنلاند 5 سال و سوید 4 سال و دانمارک 7 سال ..... هست .
درباره فاند مونده که چقدر بتونی بگیری ,چون مثله اروپا نیست که حقوق باشه . فاند میگیری و البته بیشتر وقت ها کفایت میکنه .
با تشکر
خواهش میکنم
خب بله در برخی دادنشگاه های کانادا و امریکا 2 سال اخر رو در نظر میگیرن که اگه در 2 سال اخر 15 باشه میتونی به کانادا فکر کنی ولی واسه امریکا میتونی همین معدلت رو با رزومه تقویت کنی , مخصوصا با نمره gre . در هر صورت باید برای امریکا و کانادا gre داشته باشین .
اقامت در اروپا راحت تر ار امریکا هست ,اگر بدونین اقامت امریکا 10 سال طول میکشه در صورتی که در اروپا کشوری مثل فنلاند 5 سال و سوید 4 سال و دانمارک 7 سال ..... هست .
درباره فاند مونده که چقدر بتونی بگیری ,چون مثله اروپا نیست که حقوق باشه . فاند میگیری و البته بیشتر وقت ها کفایت میکنه .
با تشکر
(06-12-2013, 05:40 PM)'smartjavad' نوشته: سلام دوستان
من کارشناسی صنابع غذایی با معدل 16.72 ازعلوم پزشکی شهید بهشتی
معدل دو سال آخر 17.64
TOEFL 89
GRE 1150
11تا مقاله علمی پژوهشی
1 کنفرانس ملی
2 کتاب مرتبط با رشته
4 تا پروژه ی مصوب ملی همکاراصلی بودم که متاسفانه مقاله هاش هنوز حاضر نشده-که اگر میشد حدود 4 تا ISI در میودم!
شانس پذیرش و فول فاند واسه کدوم دانشگاها دارم؟تا چه رنکی؟
واسه اروپا به ارشد فاند میدن؟؟؟
با سلام
میتونین بگیرین ولی سخته .
به امریکا فکر کنین چرا که با این رزومه حتما میتونین از امریکا فاند بگیرین .
با تشکر
میتونین بگیرین ولی سخته .
به امریکا فکر کنین چرا که با این رزومه حتما میتونین از امریکا فاند بگیرین .
با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
En güzel duygular silindi gitti
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni
Ayrıldık sevgilim doymadım sana