06-12-2013, 11:45 PM
(06-12-2013, 02:16 PM)'yaoomike' نوشته: سلام و تشکر از راهنمایتون
با عرض پوزش دو سوال دیگه هم دارم :
1- ایشون یک شماره ای دادن که با AQ شروع میشه ولی هیچ نتیجه در سایت براش وجود نداره .
آیا این شماره درستیه یا یک شماره دیگه باید باشه ؟
2- من می خواستم از یکی از دانشگاههای آمریکا پذیرش بگیرم ، آیا اگه من و همسرم با دعوتنامه بریم آمریکا و از اونجا برای پذیرش اقدام کنم بهتر نیست چون بعضیها می گن اگه من حتی از ایران اقدام کنم و پذیرش هم بگیرم چون برای گرین کارت اقدام کردیم احتمال زیاد ویزا نمی دن ؟
۱. اگر اطلاعات همون صفحه رو نگاه کنید، میبینید که توضیح داده که این شماره، یک شماره ۱۳ حرفیه که با EAC, WAC, LIN, یا SRC شروع میشه. در نتیجه این شمارهای که شما دارید شماره درستی نیست و شماره دیگهای باید باشه.
۲. وقتی که شما پرونده گرین کارت دارید، گرفتن ویزاهای غیرمهاجرتی، مثل ویزای توریستی، ویزای دانشجویی و غیره سخت میشه و معمولا بهتون ویزا نمیدند. در نتیجه احتمال این که بتونید با دعوتنامه هم وارد امریکا بشید زیاد نیست. حتی به فرض این که بتونید ویزای توریستی بگیرید، گرفتن پذیرش و تغییر ویزای توریستی به ویزای دانشجویی در مدتی که ویزای توریستی شما معتبره کار سادهای نیست و احتمالا راه بهتر اینه که منتظر بشید وضعیت گرین کارت شما روشن بشه. گاهی اوقات وکلا در امریکا میتونند کار رو تسریع کنند و پیگیری کنند تا شما زودتر بتونید گرین کارت رو دریافت کنید.
۲. وقتی که شما پرونده گرین کارت دارید، گرفتن ویزاهای غیرمهاجرتی، مثل ویزای توریستی، ویزای دانشجویی و غیره سخت میشه و معمولا بهتون ویزا نمیدند. در نتیجه احتمال این که بتونید با دعوتنامه هم وارد امریکا بشید زیاد نیست. حتی به فرض این که بتونید ویزای توریستی بگیرید، گرفتن پذیرش و تغییر ویزای توریستی به ویزای دانشجویی در مدتی که ویزای توریستی شما معتبره کار سادهای نیست و احتمالا راه بهتر اینه که منتظر بشید وضعیت گرین کارت شما روشن بشه. گاهی اوقات وکلا در امریکا میتونند کار رو تسریع کنند و پیگیری کنند تا شما زودتر بتونید گرین کارت رو دریافت کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.