29-12-2013, 11:13 PM
(29-12-2013, 09:20 PM)'Charming' نوشته:راستش دوست عزیز فکر میکنم یکم دانشگاهها تون رو محدود کردید به دانشگاهها تاپ فقط
اکثر این دانشگاهها واقعیتش پذیرش گرفتن سخته چه برسه به فاند اونم از نوع فول اونم با این شرایط رقابتی اونم بدون نمره زبان
مقاله که ندارین احیانا؟
دوست عزیز اگر استاد پیدا کردید تو کانادا که فبهالمراد
ولی اگه استاد پیدا نکردید بهتره یه نیم نگاهی هم به اساتید داشته باشید...
چون فقط با معدل و تافل معمولی از این دانشگاهها به خصوص ubc و mcgill و torontoو mcmaster پذیرش گرفتن سخته ولی شما باز اپلای کنید و صد البته خودتون رو محدود نکنید.
ممنون از جوابتون دوست عزیز .راستش منم در نظر دارم که از طریق یه استاد اقدام کنم و سوالمم بادر نظر گرفتن همین مورد بود . آخه یکی از آشناهامون که تو ubc هست خودش هم از طریق اپلای با استاد رفته میگه اونجا بیشتر معدل و نمره زبان مهمه و اینکه مخ یه استاد بزنی که قبولت کنه خودشم با اینکه مقاله نداشت ولی فاند خیلی خوبی گرفت که هزینه هاشو تقریبا پوشش داده .
توی هر کدوم از دانشگاه هایی که گفتم اون استادایی که در زمینه کاریشون علاقمندی دارم و هم پیدا کردم فقط 3تا سوال:
1-توی بعضی از این دانشگاه ها استادای ایرانی هم بودن تو رشته ی من که منتها با توجه به اینکه من دانشگاه آزادم و ذهنیت بدی که استادای ایرانی در مورد دانشگاه های آزاد دارن به نظرتون بهشون میل بزنم یا نه با یه استاد خارجی اپلای کنم بهتره؟
2-اگه بتونم از یه استاد RA بگیرم دقیقا باید چه کاری واسه اون استاد انجام بدم یعنی میخوام بدونم باید کاملا به اون FIELD مسلط باشم یا قبلا تو اون زمینه کار تحقیقاتی انجام داده باشم آخه همه فقط میگن علاقمندی در زمینه کاری استاد باید باشه؟
3-تو آمریکا برای فاند خوب گرفتن به نظرتون دانشگاه ها با چه رنکی رو در نظر بگیرم؟
توی هر کدوم از دانشگاه هایی که گفتم اون استادایی که در زمینه کاریشون علاقمندی دارم و هم پیدا کردم فقط 3تا سوال:
1-توی بعضی از این دانشگاه ها استادای ایرانی هم بودن تو رشته ی من که منتها با توجه به اینکه من دانشگاه آزادم و ذهنیت بدی که استادای ایرانی در مورد دانشگاه های آزاد دارن به نظرتون بهشون میل بزنم یا نه با یه استاد خارجی اپلای کنم بهتره؟
2-اگه بتونم از یه استاد RA بگیرم دقیقا باید چه کاری واسه اون استاد انجام بدم یعنی میخوام بدونم باید کاملا به اون FIELD مسلط باشم یا قبلا تو اون زمینه کار تحقیقاتی انجام داده باشم آخه همه فقط میگن علاقمندی در زمینه کاری استاد باید باشه؟
3-تو آمریکا برای فاند خوب گرفتن به نظرتون دانشگاه ها با چه رنکی رو در نظر بگیرم؟