(29-12-2013, 11:18 PM)'Charming' نوشته:نظر خودم رو میگم:
1- شما فارغ از ملیت به اساتیدی که زمینه کاریشون نزدیکه ایمیل بزنید ولی توصیه من به قطع فرد غیرایرانیه.
2- من RA نگرفتم خودم و زیاد اشنا نیستم ولی تا اونجا که دوستان باتجربه گفتن شما به تناسب مقدار پولی که میگیرین در ازمایشگاه استاد کار میکنین که فکر کنم ماکسیمم 20 ساعت در هفته هستش.RA واسه دانشجوهای معمولا مقاله دار و TA واسه کسایی که معدل و زبان خوب دارن داده میشه."این نوع کمک هزینه معمولا از طرف استاد به دانشجویان دکترا یا فوق لیسانس داده میشود. استادها از سازمانها یا شرکتهای مختلف جهت انجام پروژههای تحقیقاتی بودجه میگیرند و برای انجام پروژهها دانشجویان را استخدام میکنند و به آنها RA میپردازند. از آنجا که این کمک هزینه از طرف استاد به دانشجوها تعلق میگیرد، تماس گرفتن با استادها معمولا نقش مهمی در گرفتن RA دارد. "
http://www.academiacafe.com/wiki/doku.ph...9%84%DB%8C
3- بدون نمرات زبان ( جی ار ای + تافل) اصلا نمیشه نظر داد. یعنی خود دانشگاه وقتی بدون نمره زبان مدارک شما رو بررسی نکنه فکر نکنم کسی بتونه شانستون رو بگه ولی شما هدفت رو بذار رو نمره بالای به خصوص جی ار ای اگه امریکا میخواین برین.
بی نهایت سپاس بابت جوابتون فقط یه نکته یعنی من اگه مقاله بدم در واقع شانسم بیشتر میشه واسه RA یا اینکه اگه مقاله ای نداشته باشم قید RA و باید بزنم
و اینکه با گرفتن RAشهریه دانشگاه تو کانادا از بین میره دیگه نمیخواد پرداخت کنم