02-01-2014, 07:50 PM
(02-01-2014, 07:11 PM)'nasim1234' نوشته: سلام
ببخشید اگر سوالم پیش پا افتادست
نامزد من از یک دانشگاه نسبتا خوب در آمریکا (رنک زیر ۳۰) برای سال آینده پذیرش با فاند کامل گرفتن
سوالم اینه الان که من برای دانشگاه های آمریکا اقدام می کنم اگر پذیرش نگیرم این برای ویزای f2 مشکلی ایجاد نمیکنه؟
چون با توجه به شنیده ها فردی که برای f2 اقدام می کنه نباید بگه میخوام درسم رو ادامه بدم.
ضمنا من هنوز سابمیت نکردم و اگر مشکل ایجاد می کنه میتونم آمریکا اپلای نکنم
ممنون
سلام نسیم جان
من جایی نشنیدم که F2 رو به این دلیل که بخواد درس بخونه reject کنن شما هم به گفته 1 یا 2 نفر اکتفا نکنید و کامل تحقیق کنید به نظر من به وکلای ایرانی معتبر در آمریکا تماس بگیرید و از اونها کامل بپرسید. البته در کل اگر صبر کنید و وختی به آمریکا رفتید با اساتید رو در رو صحبت کنید چه بسا بتونید از ارشد fund بگیرید. چون خانم یکی از دوستان من همین کار رو کرد و الان با همسرش در یک دانشگاه داره درس میخونه
موفق باشید
من جایی نشنیدم که F2 رو به این دلیل که بخواد درس بخونه reject کنن شما هم به گفته 1 یا 2 نفر اکتفا نکنید و کامل تحقیق کنید به نظر من به وکلای ایرانی معتبر در آمریکا تماس بگیرید و از اونها کامل بپرسید. البته در کل اگر صبر کنید و وختی به آمریکا رفتید با اساتید رو در رو صحبت کنید چه بسا بتونید از ارشد fund بگیرید. چون خانم یکی از دوستان من همین کار رو کرد و الان با همسرش در یک دانشگاه داره درس میخونه
موفق باشید