(14-01-2014, 06:12 PM)'alpachino10' نوشته: سلام دوستان اگر کسی تجربه شو داره میشه لطفا راهنمایی کنه:
من چند تا از دانشگاه هایی رو که اپلای کردم بدون جواب استاد بوده(آمریکا). یعنی در واقع به استادهای اون دانشگاه ایمیل زدم ولی خب جوابمو ندادن. ولی چون توی فیلدم جندتا استاد بودن که کار میکردن تصمیمم گرفتم شانسمو امتحان کنم. حالا یه سوال: می خوام ببینم حالا که اپلای کردم کی بهتره دوباره باهاشون تماس بگیرم؟ الان دوباره ایمیل بزنم و بگم که اپلای کردم و نظرشونو جلب کنم یا بهتر بزارم جواب پذیرش بیاد و اگر کمیته پذیرش داد اونوقت با استادا مکاتبه کنم؟ الان خودم نمیدونم کدومش درسته...
متشکرم
معمولا اگه تازگیا ایمیل زدین که بهتره دیگه نزنین و اینکه بدون استاد اپلای کردین چیز عجیبی نیست. امریکا ذاتا اینجوریه و خیلی ها بدون استاد اپلای میکنن و بعدا دنبال استاد میرن...اصلا من سایت بعضی دانشگاه ها رونگاه میکردم درسته قاعده کلی نیست ولی گفتن دانشجوهای فلان مقطع مثلا بعد ترم یک برن دنبال استادا و یا ....
نظر من اینه که منتظر نتیجه باشین بعد ایمیل بزنین هرچند میتونم بگم احتمالا بازم جواب انچنانی نخواهید گرفت...ممکنه مثلا از 10 نفری که الان جواب ندادن نهایت 2 یا 3 نفر جواب بدن که اونم میتونه شانس شما باشه و شما رو بردارن.
بازم میگم این نظر من بود.
نظر من اینه که منتظر نتیجه باشین بعد ایمیل بزنین هرچند میتونم بگم احتمالا بازم جواب انچنانی نخواهید گرفت...ممکنه مثلا از 10 نفری که الان جواب ندادن نهایت 2 یا 3 نفر جواب بدن که اونم میتونه شانس شما باشه و شما رو بردارن.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.