26-01-2014, 01:36 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 26-01-2014, 01:36 PM توسط Bruce Wayne.)
(26-01-2014, 12:33 AM)'reza69' نوشته: سلام
میشه یکی به من بگه آیا میشه مدرک کارشناسی را با پول و ارشد را با عدم کاریابی آزاد کرد یعنی از عدم کاریابی برای مدرک گرانتر استفاده کنم؟
سلام دوست عزیز
تا جایی که من می دونم هیچ منع قانونی وجود نداره که مانع شما بشه که یکی رو با عدم کاریابی و دیگری رو با پول انجام بدین.
اما فکر می کنم کار بهتری هم بشه انجام داد و اون اینکه هر دو رو با عدم کاریابی آزاد کنید، من خودم فقط مدرک کارشناسی ام دولتی روزانه بود و به خاطر همین تجربه آزاد سازی دو مدرک رو ندارم، اما شنیدم که کسانی هر دو رو با عدم کاریابی آزاد کردند، اونجور که شنیدم اونها از اداره کار دو نامه گرفته بودند( هر نامه برای یک دانشگاه).
بهتره به نظرم در این مورد در تاپیک آزادسازی با عدم کاریابی بپرسید که دوستانی که در این مورد خودشون تجربه داشتند کمکتون کنند.
موفق باشید
تا جایی که من می دونم هیچ منع قانونی وجود نداره که مانع شما بشه که یکی رو با عدم کاریابی و دیگری رو با پول انجام بدین.
اما فکر می کنم کار بهتری هم بشه انجام داد و اون اینکه هر دو رو با عدم کاریابی آزاد کنید، من خودم فقط مدرک کارشناسی ام دولتی روزانه بود و به خاطر همین تجربه آزاد سازی دو مدرک رو ندارم، اما شنیدم که کسانی هر دو رو با عدم کاریابی آزاد کردند، اونجور که شنیدم اونها از اداره کار دو نامه گرفته بودند( هر نامه برای یک دانشگاه).
بهتره به نظرم در این مورد در تاپیک آزادسازی با عدم کاریابی بپرسید که دوستانی که در این مورد خودشون تجربه داشتند کمکتون کنند.
موفق باشید
Designing cars consumes you; it has a hold on your spirit which is incredibly powerful. It's not something you can do part time, you have do it with all your heart and soul or you're going to get it wrong
Chris Bangle - Former BMV Chief of Design.
Chris Bangle - Former BMV Chief of Design.