(30-01-2014, 03:59 AM)'johnny_depp' نوشته: سلام
من چن تا سوال ((ریز)) (!) دارم و خیلی سپاسگزار می شم اگر کسی به همین ((ریزی)) (!) کمکم کنه و پاسخ بده:
1. فرض کنید من الان نامه بانک رو بگیرم. تا به همراه بقیه مدارک (مثل واکسن) ایمیل کنم برای دانشگاه و I-20 مثلا از دبی به دست من برسه و تا وقت بگیرم و برم توی دفتر سفارت برای مصاحبه، فکر کنم بیش از 45 روز بشه. اون وقت افسر بهم نمی گه که این نامه که برای دو ماه پیشه و فایده نداره؟
2. من ساکن قم هستم. امروز رفتم بانک تجارت که در این باره سوال بپرسم خیلی نمی دونستن. انگار تا الان اصلا انجام نداده بودن! معاون شعبه مرکزی گفت باید حتما بری تهران. می خواستم ببینم همه دوستان که انجام دادن تهران رفتن؟ همه باید برن تهران؟ آخه فک می کنم امور بین الملل همه بانکها تهران باشه.
3. برای این که ضمانت محضری پدرم رو نبرم و دردرسر محضر و این چیزا رو نکشم میخام پول توی حساب خودم باشه. اگر افسر به من بگه که تو دانشجوی 22 ساله این همه پول از کجا داری؟ همین دلیل راست رو بگم، دیگه چیزی هست که گیر بده؟
4. شنیدم بانک به بانک فرق می کنه. بانکی میشناسید که اگر امروز توش حساب باز کنم و دو سه روز بعد، 30 هزار دلار بریزم توش و یک روز بعد از گرفتن نامه پول رو بردارم؟ انگار این بانک خصوصیا مثل پاسارگاد و سامان بهترن! {آخه تجارت گفت اگر فقط چند روز از بازشدن حساب گذشته باشه امور بین المللمون خیال می کنه این کار صوری است و تایید نمی کنه. باید گردش شش ماه داشته باشه}
خیلی سپاس
چند مورد رو اضافه کنم.
خود دانشگاه هم گفته که نامه باید از 6 ماه اعتبارش نگذشته باشه پس از اون نظر مشکلی نیست. واسه سفارت هم بهتره این مورد رعایت بشه . (حتی در صورت امکان بهتره حساب کوتاه مدت باز بشه و پول تو حساب ریخته بشه مثلا واسه یه ماه)...البته نشد هم مشکلی نیست و همون چند روز کفایت میکنه.
متاسفانه شهرستانی ها چاه مشکلات هستن تو همه زمینه ها.کلا دانشجوهای شهرستانی چند برابر دانشجویانی که تهران هستن مشکل دارن تو قضیه اپلای. مطمین باشید لازم نیست تهران برید.واحد بین الملل!! دوست عزیز برید شعبه مرکزی یا اصلی بانک تجارت که حساب ارزی ریالی هستش همون جا بگید براتون مینویسن. من خودم که تو شهر خودم رفته بودم بانک اصلا نمیدونست... صادرات بود. ولی در نهایت یه بانک پیدا شد گفت بیار بنویسیم. میخوام بگم بگردین پیدا میکنین.
اصلا تو حساب خودتون نباشه که مشکل پیدا میکنه.به هیچ وجه...
حساب پدر و مادر بهترین حساب هستش.
معمولا بانکها میگن دو سه روزی باشه که حداقل ما هم نون بخوریم!!امور بین الملل هم نمیدونم کی باب کرده.اصلا چنین چیزی نداریم.شعبه ارزی همون امور بین الملل هست...شما که نمیخوای تجارت کنی!
کلا بانک های خصوصی راحت تر راه میان با ادم.فقط دقت کنید بانک معتبر باشه[img]images/smilies/wink.gif[/img]
خود دانشگاه هم گفته که نامه باید از 6 ماه اعتبارش نگذشته باشه پس از اون نظر مشکلی نیست. واسه سفارت هم بهتره این مورد رعایت بشه . (حتی در صورت امکان بهتره حساب کوتاه مدت باز بشه و پول تو حساب ریخته بشه مثلا واسه یه ماه)...البته نشد هم مشکلی نیست و همون چند روز کفایت میکنه.
متاسفانه شهرستانی ها چاه مشکلات هستن تو همه زمینه ها.کلا دانشجوهای شهرستانی چند برابر دانشجویانی که تهران هستن مشکل دارن تو قضیه اپلای. مطمین باشید لازم نیست تهران برید.واحد بین الملل!! دوست عزیز برید شعبه مرکزی یا اصلی بانک تجارت که حساب ارزی ریالی هستش همون جا بگید براتون مینویسن. من خودم که تو شهر خودم رفته بودم بانک اصلا نمیدونست... صادرات بود. ولی در نهایت یه بانک پیدا شد گفت بیار بنویسیم. میخوام بگم بگردین پیدا میکنین.
اصلا تو حساب خودتون نباشه که مشکل پیدا میکنه.به هیچ وجه...
حساب پدر و مادر بهترین حساب هستش.
معمولا بانکها میگن دو سه روزی باشه که حداقل ما هم نون بخوریم!!امور بین الملل هم نمیدونم کی باب کرده.اصلا چنین چیزی نداریم.شعبه ارزی همون امور بین الملل هست...شما که نمیخوای تجارت کنی!
کلا بانک های خصوصی راحت تر راه میان با ادم.فقط دقت کنید بانک معتبر باشه[img]images/smilies/wink.gif[/img]
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.