همونطور که ForeverBlue گرامی هم اشاره کردند این دو مورد ربط چندانی به هم ندارند. برای نمونه برادرزاده های خود من، هم گذرنامه جداگانه دارند و هم اسمشون در گذرنامه پدر و مادرشون هست. خوبی این حالت این هست که زمانی که با هم به سفر می روند هزینه های ویزا کمتر میشه و می تونند به جای گرفتن چندین ویزای جداگانه، بچه ها رو در قالب ویزای پدر و مادر بگیرند. شما هم در صورتی که بیشتر از 18 سال باشید خودتون می تونید برای خودتون درخواست گذرنامه بدین. کافیه به یک پلیس+10 مراجعه کنید تمام مدارک لازم رو روی پوشه ای که به شما می دهند نوشته. البته اعتبار گذرنامه های کنونی پنج ساله هست به همین دلیل با توجه به اینکه شما سال اول کارشناسی هستین و 5-4 سال دیگه ممکنه بخواهید از اون استفاده کنید شاید در حال حاضر ارزش هزینه کردن نداشته باشه.
(06-02-2014, 10:14 PM)'deadxxxqueen' نوشته: من قبلا به عنوان همراه بودم و الان ميخوام گذر نامه ي مستقلي داشته باشم.يه جا بهم گف كه چون قبلا همراه بودي الان يه گذر نامه ي مستقل كه ميخواي يكم سخته.من كلا گيج شدم.آخه چه ربطي داره؟ همرا بودم كه بودم! يكي توضيح بده لطفا
ویرایش توسط MaMi به دلیل درخواست کاربر
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -