15-02-2014, 08:38 PM
در مورد واکسن تا جایی که من اطلاع دارم بیشتر همون پاستور رو به رسمیت می شناسند و نمی دونم که مراکز دیگه رو هم قبول کنند یا خیر. کاری که می تونید برای اطمینان بکنید این هست که هر جای دیگری که واکسن ها رو زدین رسید اونها رو به پاستور ببرین و اونها هم نتایجش رو وارد کارت واکسیناسیون بین المللی شما می کنند. در مورد نوع واکسن ها وقتی به پاستور رفتین بگین که برای گرین کارت هست خودشون به شما می گن که چه واکسن هایی رو باید بزنید. بعد از اون واکسن ها رو در هر جایی که دوست داشتید می تونید بزنید و رسیدش رو ببرید اونجا. هپاتیت رو در همون پاستور می زنند که با توجه به اینکه وقفه چند ماهه بین واکسن هاش هست بهتر هست زودتر برای اون اقدام بشه. آدرس بقیه رو هم خودشون اونجا پیشنهاد می دهند. واکسن هایی رو هم که قبلا در طرح های همگانی زده باشین تاریخ تقریبی اش رو بگین وارد کارت بین المللی می کنند. سعی کنید هر چه واکسن بود در همون ایران بزنید چون هزینه های اونها در بیرون به مراتب بیشتر خواهد شد.
الان عدد دقیق هزینه مدیکال رو نمی دونم چقدر هست ولی حول و حوش 400-300 دلار بیشتر نیست که بخشی از اون به این بستگی داره که همه واکسن های شما رو قبول کنند یا خیر. چون گاهی ممکنه یک واکسنی رو قبول نکنند و همونجا دوباره بزنند که مثلا 100 دلار هزینه اش بشه. ولی از عددی که گفتم بیشتر نمیشه. شما در کل یه مقدار پول بیشتر با خودتون ببرید که اگر برای هتلی چیزی نیاز شد داشته باشید.
در مورد اطلاعات رفت و آمد به دبی و مراحل کاری اش در این نوشته قبلن یک توضیحاتی داده بودم.
در مورد گرفتن گرفتن ویزا، برخی از سفارت های آمریکا گذرنامه رو بعد از اینکه شما تحویلشون دادین به مرکز پستی که شما قبلا معرفی کردید می فرستند و شما حضوری می روید و از مرکز پستی موردنظر تحویل می گیرید. در برخی سفارت ها هم شما گذرنامه رو به خود سفارت می دهید و چند روز بعد هم خودتون از همون سفارت تحویل می گیرید. سفارت آنکارا از نوع اول هست ولی سفارت دوبی تا چند ماه پیش که از نوع دوم بوده و اگر جدیدا تغییراتی کرده من اطلاعی ندارم. در مورد دوبی گرفتن گذرنامه رو فرد دیگری به نمایندگی از شما هم می تونند انجام بدهند (مثل یک دوست یا یک آژانس) که می تونید این موضوع رو در این تاپیک پیگیری کنید.
الان عدد دقیق هزینه مدیکال رو نمی دونم چقدر هست ولی حول و حوش 400-300 دلار بیشتر نیست که بخشی از اون به این بستگی داره که همه واکسن های شما رو قبول کنند یا خیر. چون گاهی ممکنه یک واکسنی رو قبول نکنند و همونجا دوباره بزنند که مثلا 100 دلار هزینه اش بشه. ولی از عددی که گفتم بیشتر نمیشه. شما در کل یه مقدار پول بیشتر با خودتون ببرید که اگر برای هتلی چیزی نیاز شد داشته باشید.
در مورد اطلاعات رفت و آمد به دبی و مراحل کاری اش در این نوشته قبلن یک توضیحاتی داده بودم.
در مورد گرفتن گرفتن ویزا، برخی از سفارت های آمریکا گذرنامه رو بعد از اینکه شما تحویلشون دادین به مرکز پستی که شما قبلا معرفی کردید می فرستند و شما حضوری می روید و از مرکز پستی موردنظر تحویل می گیرید. در برخی سفارت ها هم شما گذرنامه رو به خود سفارت می دهید و چند روز بعد هم خودتون از همون سفارت تحویل می گیرید. سفارت آنکارا از نوع اول هست ولی سفارت دوبی تا چند ماه پیش که از نوع دوم بوده و اگر جدیدا تغییراتی کرده من اطلاعی ندارم. در مورد دوبی گرفتن گذرنامه رو فرد دیگری به نمایندگی از شما هم می تونند انجام بدهند (مثل یک دوست یا یک آژانس) که می تونید این موضوع رو در این تاپیک پیگیری کنید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -