(04-03-2014, 11:42 PM)'m1993' نوشته: سلام
یه سوالی.اینکه من الان از کجا باید بفهمم مقالم این قدر ارزش داره که isi بشه چون تو رشته من(گیاهان دارویی)اغلب تحقیقات اینطوره که یه گیاه انتخاب میشه یه فاکتورایی روش بررسی میشه و آخر هم نتیجه تاثیر اون فاکتور ها مشخص میشه یا اینکه یه گیاهی انتخاب میشه و تاثیر فصل ها و مکان ها روش بررسی میشه اینجا گیاه هاس که فرق داره و بیس کارها تقریبا یکیه.
الان من دقیقا از کجا بفهمم ارزش کارم چه قدر بالاست؟این که کمتر روی اون گیاه کار شده باشه یا من کار زیادی انجام داده باشم یا نتیجه ی خوبی گرفته باشم مهمه؟
میشه یه نفر راهنماییم کنه
ممنون
علاوه بر نکاتی که دوستان اشاره کردن یک نکته دیگه که تو ایران چاپ مقاله تو فیلد متابولیت های گیاهی رو با مشکل مواجه میکنه نداشتن تکراره!! چیزی که تو ایران کمتر بهش توجه میشه چون هزینه اندازه گیری با GC-MS یا HPLC زیاده معمولا متابولیت های هر تیماری رو یک بار و بدون تکرار اندازه گیری میکنن ولی ژورنال های معتبر این حالت رو معمولا قبول ندارن (تعمیم نمیدم البته). اگر تعداد تکرار مناسب داشته باشین معمولا برای چنین موضوعات ساده ای هم ژورنال ISI پیدا میشه!!
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
مولانا