11-03-2014, 01:11 AM
(08-03-2014, 10:44 PM)'محمد سیفی' نوشته:با عرض سلام وخسته نباشید ممنون از وقتی که میزارید.
توی این لینکی که گذاشتید نوشته واسه افراد زیر 50 سال برای تعویض گذرنامه ارایه کارت پایان خدمت الزامی است.
سوال دیگه اینکه من که تو 6 ماه دوم هستم نیازی به ارسال دفترچه نیست؟
دوست گرامی
در همان لینک (گذرنامه و خروج از کشور) اشاره شده است که:
در همان لینک (گذرنامه و خروج از کشور) اشاره شده است که:
نقل قول:کلیه آقایانی که مشمول خدمت نظام وظیفه هستند، ممنوع الخروج محسوب میشوند و امکان دریافت یا تعویض گذرنامه را ندارند. این افراد تنها در صورتی میتوانند گذرنامه دریافت کرده و از کشور خارج شوند که سازمان نظام وظیفه عمومی به آنها مجوز خروج از کشور را (برای یک بازه زمانی مشخص) اعطا کند. این مجوز به صورت نامهای خواهد بود که سازمان وظیفه عمومی آن را از طریق سیستم اتوماسیون پلیس ایران به پلیس گذرنامه و مهاجرت کشور ارسال خواهد کرد. افراد مشمول با دریافت کپی این نامه و ارائه آن به دفاتر پلیس +۱۰ (به همراه سایر مدارک) میتوانند گذرنامه دریافت نمایند. در خصوص شرایط و نحوه دریافت این مجوز در ادامه بحث خواهد گردید.
وقتی که شما وثیقه میگذارید، دیگر نیازی به ارائه کارت پایان خدمت نیست و با همان مجوز نظام وظیفه میتوانید گذرنامه دریافت کنید.
در مورد سوال دوم:
متاسفانه (بر اساس قوانین تا این لحظه) در 6 ماهه دوم برای سفرهای زیارتی و علمی و تفریحی بایستی دفترچه خدمت ارسال کرده باشید و برگه سبز اعزام به خدمت که تا تاریخ اعزام آن 1 ماه فرصت مانده باشد را نیز به نظام وظیفه ارائه کنید.
(10-03-2014, 07:01 PM)'arefeh' نوشته:مرسی ...فقط یه سوال دیگه..این مبلغ ها به روزه؟ یعنی الانم همین مبلغه؟ آخه من شنیده بودم خیلی بیشتره...
و اینکه وبزای ویزیتوری اصولا جزو سفرای سیاحتی حساب میشه دیگه؟ مدتشم مهمه؟ یعنی این وثیقه ای که میذاریم واسه مدت خاصی ک نیس؟
مرسی بازم
تا این لحظه بله. مبالغ همین است. البته ممکنه در آینده تغییر کنه. میتوانید در سایت نظام وظیفه ببینید.
بله، عملا یک سفر توریستی و سیاحتی محسوب میشود و مدت آن هم حداکثر یک ماه است
بله، عملا یک سفر توریستی و سیاحتی محسوب میشود و مدت آن هم حداکثر یک ماه است
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ