15-03-2014, 05:09 PM
(15-03-2014, 04:36 PM)'محمد سیفی' نوشته:خسته نباشید من رفتم نظام وظیفه دوبار سئال کردم گفت قضیه 6 ماه وجود نداره و تا یک سال بعد فارغ التحصیلی میشه به مدت 20 روز اونم یکبار خارج شد اینجا میگن 6 ماه اول میشه 6 ماه دوم باید دفترچه پست کنید ؛ حالا میشه یا نمیشه؟ من خرداد باید یه امتحان بدم تا تیر 92 هم یک سالم پر میشه میشه وثیقه گذاشت رفت یا نه باید دفترچه پست کنم موندم توش هرکسی که مطمینه بگه.
دوست گرامی
خب شما که از خود نظام وظیفه سوال پرسیده اید. کامل میپرسیدید که پاسخ کامل بدهند.
ببینید، تا یکسال پس از فارغ التحصیلی برای یکبار میتوان از کشور خارج شد.
مدت زمان این سفر هم بین 20 روز تا 1 ماه (بسته به شرایط فرق میکند ولی حداقل 20 روز میتواند باشد)
تا جایی که من میدانم در 6 ماهه دوم فارغ التحصیلی باید برگه سبز بدون غیبت هم داشته باشید و قوانین تغییری نکرده است.
شما از نظام وظیفه این را بپرسید: من 8 ماه از فارغ التحصیلی ام میگذرد. برای خروج از کشور چه مدارکی لازم دارم؟
اگر از شما برگه سبز خواستند یعنی نیاز به پست دفترچه دارید.
تا جایی که من میدانم در 6 ماهه دوم برگه سبز هم میخواهند. اگر قوانین تغییر کرده لطفا دوستان اطلاع دهند.
خب شما که از خود نظام وظیفه سوال پرسیده اید. کامل میپرسیدید که پاسخ کامل بدهند.
ببینید، تا یکسال پس از فارغ التحصیلی برای یکبار میتوان از کشور خارج شد.
مدت زمان این سفر هم بین 20 روز تا 1 ماه (بسته به شرایط فرق میکند ولی حداقل 20 روز میتواند باشد)
تا جایی که من میدانم در 6 ماهه دوم فارغ التحصیلی باید برگه سبز بدون غیبت هم داشته باشید و قوانین تغییری نکرده است.
شما از نظام وظیفه این را بپرسید: من 8 ماه از فارغ التحصیلی ام میگذرد. برای خروج از کشور چه مدارکی لازم دارم؟
اگر از شما برگه سبز خواستند یعنی نیاز به پست دفترچه دارید.
تا جایی که من میدانم در 6 ماهه دوم برگه سبز هم میخواهند. اگر قوانین تغییر کرده لطفا دوستان اطلاع دهند.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ