15-03-2014, 07:15 PM
(15-03-2014, 05:09 PM)'ForeverBlue' نوشته:دوست گرامی
خب شما که از خود نظام وظیفه سوال پرسیده اید. کامل میپرسیدید که پاسخ کامل بدهند.
ببینید، تا یکسال پس از فارغ التحصیلی برای یکبار میتوان از کشور خارج شد.
مدت زمان این سفر هم بین 20 روز تا 1 ماه (بسته به شرایط فرق میکند ولی حداقل 20 روز میتواند باشد)
تا جایی که من میدانم در 6 ماهه دوم فارغ التحصیلی باید برگه سبز بدون غیبت هم داشته باشید و قوانین تغییری نکرده است.
شما از نظام وظیفه این را بپرسید: من 8 ماه از فارغ التحصیلی ام میگذرد. برای خروج از کشور چه مدارکی لازم دارم؟
اگر از شما برگه سبز خواستند یعنی نیاز به پست دفترچه دارید.
تا جایی که من میدانم در 6 ماهه دوم برگه سبز هم میخواهند. اگر قوانین تغییر کرده لطفا دوستان اطلاع دهند.
درورد بر شما ممنون از وقتی کی میزارید.
نظام وظیفه باید بگیم چه کار داریم بعد مدارکمونو میبینه بعد میفرسته تو من گفتم فارغ شدم گفت مدرک تو بده من چون فقط رفته بودم سوال کنم برگه اتمام تحصیلمو نبرده بودم بعد دیدم نمیزاره ازش پرسیدم من بیشتر از 6 ماه از مدرکم گذشته میخوام خارج بشم با تاکید گفت تا یک سال با 15 تومن وثیقه میتونی بری بعد دوباره پرسیدم قضیه این 6 ماه دوم چیه خندید گفت فرستادن دفترچه تو کار نیست از منم نخواست تو مدارکم گفت نامه اتمام تحصیلتو ببینم , البته من خیلی شکاک و محتاطم تو این هفته مدرکمو میبرم دوباره میپرسم. منم این موضوعو فقط اینجا شنیدم کسی شما مواجه شدید دقیقا بهشون بگن که بعد 6 ماه باید دفترچه پست کنه و اونم این کارو کرده باشه؟ یا مثلا تو سایت رسمی نوشته شده باشه؟
نظام وظیفه باید بگیم چه کار داریم بعد مدارکمونو میبینه بعد میفرسته تو من گفتم فارغ شدم گفت مدرک تو بده من چون فقط رفته بودم سوال کنم برگه اتمام تحصیلمو نبرده بودم بعد دیدم نمیزاره ازش پرسیدم من بیشتر از 6 ماه از مدرکم گذشته میخوام خارج بشم با تاکید گفت تا یک سال با 15 تومن وثیقه میتونی بری بعد دوباره پرسیدم قضیه این 6 ماه دوم چیه خندید گفت فرستادن دفترچه تو کار نیست از منم نخواست تو مدارکم گفت نامه اتمام تحصیلتو ببینم , البته من خیلی شکاک و محتاطم تو این هفته مدرکمو میبرم دوباره میپرسم. منم این موضوعو فقط اینجا شنیدم کسی شما مواجه شدید دقیقا بهشون بگن که بعد 6 ماه باید دفترچه پست کنه و اونم این کارو کرده باشه؟ یا مثلا تو سایت رسمی نوشته شده باشه؟