1- اول اینکه این محدودیت ها که مثلا مدرک های یک دانشگاهی رو نپذیرند به یک سری کشورهای انگشت شمار محدود میشه و طبیعتن بهتره افرادی که اجساس می کنند مشمول حال اون محدودیت ها میشن برای اون کشورها اقدام نکنند. در حالتی که محدودیتی نباشه به نظر من به غیر از 7-6 دانشگاه اصلی تهران و یک سری دانشگاه های معروف شهرستان ها بقیه همه در یک تراز دیده میشن و خیلی نمی تونند مثلا تفاوت دانشگاه پیام نور یا آزاد یزد یا دانشگاه سراسری سمنان رو متوجه بشن. این موضوع یک مقدار هم به عملکرد تحصیلی دانشجوهای قبلی که به اون دانشگاه رفتن بستگی داره. طبیعتن اگر قبلن دانشجوهایی از شریف و تهران یا دانشگاه شما در اونجا خوش درخشیده باشن وقتی اسم دانشگاه شما رو می بینند خوشبین میشن و به عکس. در مجموع به نظرم خیلی ذهنتون رو مشغول این موضوع نکنید و دور کشورهای خاص رو خط بکشید.
2- بله اگر بتونید یک گواهی مانندی از دانشگاه بگیرید و در رزومه تون هم به این موضوع اشاره کنید به نظرم تاثیر مثبت روی پذیرش شما می گذاره. حتی می تونید از یکی از استادهایی که توصیه نامه براتون می نویسه بخواهید که به شکلی به این ممتاز شدنتون در توصیه نامه اشاره کنه.
3- وقتی دانشگاهی مدرکی رو از شما نمی خواد فقط به شرطی اون رو بهشون ارائه کنید که در اون نمره خوبی آورده باشین. مثلن اگر در GRE بالای 310 آوردین به نظرم ارائه کنید. در این نوع موارد به نظرم خیلی هم ضرورتی نداره که از ETS درخواست فرستادنش رو بکنید بلکه همین طور یک کپی معمولی از مدرک تون رو همراه بقیه مدارک بفرستین. مگر اینکه هزینه اش خیلی براتون مهم نباشه.
2- بله اگر بتونید یک گواهی مانندی از دانشگاه بگیرید و در رزومه تون هم به این موضوع اشاره کنید به نظرم تاثیر مثبت روی پذیرش شما می گذاره. حتی می تونید از یکی از استادهایی که توصیه نامه براتون می نویسه بخواهید که به شکلی به این ممتاز شدنتون در توصیه نامه اشاره کنه.
3- وقتی دانشگاهی مدرکی رو از شما نمی خواد فقط به شرطی اون رو بهشون ارائه کنید که در اون نمره خوبی آورده باشین. مثلن اگر در GRE بالای 310 آوردین به نظرم ارائه کنید. در این نوع موارد به نظرم خیلی هم ضرورتی نداره که از ETS درخواست فرستادنش رو بکنید بلکه همین طور یک کپی معمولی از مدرک تون رو همراه بقیه مدارک بفرستین. مگر اینکه هزینه اش خیلی براتون مهم نباشه.
(21-03-2014, 12:51 PM)'mgorji' نوشته:خیلی ممنون از پاسخ و احساس مسئولیتتون
فقط من چند تا نکته هنوز برام مبهم هست:
1) آیا فارغ التحصیلی من از دانشگاه غیر انتفاعی یک امتیاز منفی در رزومه من محسوب میشه؟ آخه شنیدم مثلا دانشگاه های اتریش به وضوح مدرک دانشگاه آزاد رو نمی پذیرند در مورد دانشگاه غیر انتفاعی هم همین طور هست؟
2) من در دوره کارشناسی رتبه اول بودم آیا این مساله امتیازی هست که بتونه اثر دانشگاه محل تحصیل من رو خنثی کنه؟
3) بعضی کشور ها مثل المان یا اتریش مدرک GRE رو نمی خوان با این وجود آیا داشتنش باز هم لازمه؟ و همیشه یک امتیاز محسوب میشه؟
یک دنیا ممنون
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -