23-08-2011, 06:34 AM
(22-08-2011, 08:47 PM)alireza_safain نوشته: سلام می خواستم بدونم من می خوام برا تحصیل کارشناسی ارشد با خرج خودم خارج شم در ضمن مشمول هم هستم هنوز 6 ماه فراغت از تحصیلم تموم نشده این وثیغه سپردن 15 میلیون پول نقد اجباریه یا نه به جای اون می تونیم از وثیغه بانکی یا سند استفاده کنیم
با تشکر
(22-08-2011, 08:58 PM)Faraz نوشته: این ۱۵ میلیون هم در واقع وثیقه بانکی است.باید یک بانکی که در ان حساب بلند مدت دارید به شما وثیقه بانکی بده.معمولا بانک ها برای وثیقه بانکی به مبلغ ۱۵ میلیون تومان همین مبلغ را در حسابی بلند مدت که سند حساب در اختیار بانک قرار می گیرد از شما می خواهند.اگر بانک اشنا دارید می شود درستش کردهمانطوریکه فراز اشاره کرد، اگر در بانکی آشنا دارید، میتوانید ازشون بخواهید در ازای سپردن سفته به ارزش 15 میلیون ریال بشما ضمانت بدهد.
منتها اخیراً شنیده ام که نظام وظیفه از بعضیها ضمانت نامه ای را که در ازای سپردن سفته گرفته شده باشد را قبول نمیکند، ولی از نظر قانونی مشکلی نباید داشته باشد. چون اگر برفرض، شما بروید خارج و سرموقع برنگردید، نظام وظیفه از بانکی که شما را تضمین کرده پول را میخواهد و با بانک طرف است. حال اون بانک میتونسته در ازای دریافت پول نقد، سفته، چک، و یا بدون هیچ چیزی بازگشت شما را تضمین کرده باشد.
.