31-03-2014, 05:52 AM
درود بر شما
در مورد ویزای تحصیلی زبان آموزی من چیزی نشنیده ام. البته میتوانید این لینک در سایت اداره مهاجرت سوئد را ببینید.
به فرض داشتن چنین ویزایی، این ویزا هیچ ربطی به سایر ویزاها ندارد و کاملا مستقل است (بازهم عرض میکنم به فرض وجود).
در مورد پذیرش دانشگاه های سوئد به تاپیک شانس پذیرش دانشگاه های سوئد مراجعه کنید.
در مورد هزینه های زندگی هم یکبار همین تاپیک را بخوانید پاسختان را دریافت خواهید کرد ولی برای یک نگاه اجمالی:
برای 4 نفر با شرایطی که شما گفتید و به فرض زندگی در ارزانترین شرایط:
اجاره ماهیانه: حداقل 6000 کرون (معمولا خانه های حومه شهرهای بزرگ که عمدتا خارجی نشین هستند)
هزینه خوراک: حداقل 2000 کرون
هزینه رفت و آمد: 1000 کرون
هزینه آب و برق و اینترنت: بستگی به خانه دارد ولی معمولا 400 - 600 کرون
اگر زبان سوئدی ندانید کار پیدا کردن بسیار سخت است. حقوقی هم که برای کار در رستوران میدهند بعد از کسر مالیات حداکثر 14000 کرون است.
هزینه تحصیل افراد مختلف هم به هم ربطی ندارد. هزینه هر فرد مستقل است.
کلا مهاجرت به سوئد از این طریق بسیار شانس کمی دارد
در مورد ویزای تحصیلی زبان آموزی من چیزی نشنیده ام. البته میتوانید این لینک در سایت اداره مهاجرت سوئد را ببینید.
به فرض داشتن چنین ویزایی، این ویزا هیچ ربطی به سایر ویزاها ندارد و کاملا مستقل است (بازهم عرض میکنم به فرض وجود).
در مورد پذیرش دانشگاه های سوئد به تاپیک شانس پذیرش دانشگاه های سوئد مراجعه کنید.
در مورد هزینه های زندگی هم یکبار همین تاپیک را بخوانید پاسختان را دریافت خواهید کرد ولی برای یک نگاه اجمالی:
برای 4 نفر با شرایطی که شما گفتید و به فرض زندگی در ارزانترین شرایط:
اجاره ماهیانه: حداقل 6000 کرون (معمولا خانه های حومه شهرهای بزرگ که عمدتا خارجی نشین هستند)
هزینه خوراک: حداقل 2000 کرون
هزینه رفت و آمد: 1000 کرون
هزینه آب و برق و اینترنت: بستگی به خانه دارد ولی معمولا 400 - 600 کرون
اگر زبان سوئدی ندانید کار پیدا کردن بسیار سخت است. حقوقی هم که برای کار در رستوران میدهند بعد از کسر مالیات حداکثر 14000 کرون است.
هزینه تحصیل افراد مختلف هم به هم ربطی ندارد. هزینه هر فرد مستقل است.
کلا مهاجرت به سوئد از این طریق بسیار شانس کمی دارد
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ