23-08-2011, 09:21 PM
(23-08-2011, 02:31 PM)calycanthus7 نوشته: سلام.این که برنده شدید یا خیر بستگی داره به این که این ایمیل از کجا برای شما اومده باشه. تا اونجا که یادمه سایت رسمی گرین کارد لاتری گفته بود که با ایمیل به کسی اطلاع نمیدن، در نتیجه احتمال این که این ایمیل واقعی نباشه زیاده. به هر حال چک کردنش ساده است. میتونید در سایت رسمی دولت آمریکا این کار رو بکنید. لطفا برای اطلاعات بیشتر به این موضوع مراجعه کنید.
من حدود دو سال پیش برای گرین کارت ثبت نام کردم و امروز هی میلی دریافت کردم با این مضمون:
You are one of the 50,000 winners selected by the computer random draw from the 12.1 million entries registered in the Diversity Immigrant Visa Program . The Diversity Immigrant Visa program is a United States congressionally-mandated lottery program for receiving a United States Permanent Resident Card. It is also known as the Green Card Lottery.
من برای گرین کارت برنده شده ام؟ حالال باید چی کار کنم؟
ضمن این که در دانشگاه شهید بهشتی فوق لیسانس بیولوژی خوندم و استادی هم در امریکا به من پذیرش داده. لطفا آقای بابک منو راهنمایی کنید چون هیچ چیزی از این مسایل نمیدونم.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.