(06-04-2014, 12:35 PM)'Pejman' نوشته: سلام دوستان. من یک سوالی دارم و خوشحال می شم هر کسی نظر یا اطلاعات یا شنیده ای داره کمکم کنه. اطلاعات من در مورد فردی که یک بار در کلیرنس رد شده مربوط به یک سال و نیم پیشه. اون موقع برای کسی که در پروسه کلیرنس رد می شد، احتمال موفقیت در اخذ ویزا در اقدام مجدد خیلی خیلی کم بود و شاید از صدها مورد یکی دو نفر رو شنیده بودم که بتونن بعد از ریجکتی در کلیرنس ویزا بگیره.
برای کسی که تحت بند زیر ریجکت شده باشه ( پذیرش برای دکترای مهندسی مکانیک)، آیا طبق شنیده ها یا اطلاعات شما شانس مجددی برای ویزا گرفتن هست یا نه؟212 (a) (3) (a) (i)ممنون.
(i) any activity (I) to violate any law of the United States relating to espionage or sabotage or (II) to violate or evade any law prohibiting the export from the United States of goods, technology, or sensitive information.
سلام پژمان جان
متاسفانه همونطور كه گفتند سخت بشه گفت كه شانسي هست.
من فكر ميكنم اگر قراره باز اقدام كنند با يك رشته ي خيلي دور از مكانيك و با شرايط ديگه يعني كاملا كيسشون تغيير كنه اقدام كنن. هرچند بازم ميگم اگر با يكبار ردي راضي نميشن و ميخوان تلاشي كرده باشند حداقل طوري تغيير وضعيت بدند كه بعدا با خودشون نگن كه تلاششون رو نكردند. ( نميدونم چه رشته ايي مثال بزنم مثلا تاريخ- ورزش چيزي كه با تكنولوژي برخورد مستقيم نداشته باشه- هرچند ديد خوبي به اقدام دوباره ي ايشون ندارم ولي بازم امتحان كنند شايد...)
شادزي
شادزي
متاسفانه همونطور كه گفتند سخت بشه گفت كه شانسي هست.
من فكر ميكنم اگر قراره باز اقدام كنند با يك رشته ي خيلي دور از مكانيك و با شرايط ديگه يعني كاملا كيسشون تغيير كنه اقدام كنن. هرچند بازم ميگم اگر با يكبار ردي راضي نميشن و ميخوان تلاشي كرده باشند حداقل طوري تغيير وضعيت بدند كه بعدا با خودشون نگن كه تلاششون رو نكردند. ( نميدونم چه رشته ايي مثال بزنم مثلا تاريخ- ورزش چيزي كه با تكنولوژي برخورد مستقيم نداشته باشه- هرچند ديد خوبي به اقدام دوباره ي ايشون ندارم ولي بازم امتحان كنند شايد...)
شادزي
شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull