متاسفانه در رشته های هوافضا، مواد و مکانیک احتمال رد شدن با این بند همواره وجود داشته و خیلی باید دقت بشه. اگر خیلی مصمم هستند که دوباره اقدام کنند باید شانس خیلی خیلی کم واسه خودشون قائل باشند حتی اگر بخواهند در رشته دیگه ای غیر از مکانیک ادامه تحصیل بدهند چون استدلالشون احتمالا این باشه که این متقاضی پتانسیل انتقال تکنولوژی داره حالا هر رشته ای هم که بخواد در آینده انتخاب کنه. مورد هایی بوده که حتی برندگان گرین کارت هم به خاطر سابقه داشتن ریجکت قبلی با این بند نتونستن گرین کارتشون دریافت کنند. به نظرم بهتر باشه در کشورهای دیگه تحصیلشون ادامه بدهند. من چندین نفر که از سال 2009 تا 2012 با این بند رد شده اند را از طریق سایت لینکداین شون بررسی کردم که در حال حاضر در کشورهای اروپایی مشغول تحصیل هستند.
(06-04-2014, 12:35 PM)'Pejman' نوشته: سلام دوستان. من یک سوالی دارم و خوشحال می شم هر کسی نظر یا اطلاعات یا شنیده ای داره کمکم کنه. اطلاعات من در مورد فردی که یک بار در کلیرنس رد شده مربوط به یک سال و نیم پیشه. اون موقع برای کسی که در پروسه کلیرنس رد می شد، احتمال موفقیت در اخذ ویزا در اقدام مجدد خیلی خیلی کم بود و شاید از صدها مورد یکی دو نفر رو شنیده بودم که بتونن بعد از ریجکتی در کلیرنس ویزا بگیره.
برای کسی که تحت بند زیر ریجکت شده باشه ( پذیرش برای دکترای مهندسی مکانیک)، آیا طبق شنیده ها یا اطلاعات شما شانس مجددی برای ویزا گرفتن هست یا نه؟212 (a) (3) (a) (i)ممنون.
(i) any activity (I) to violate any law of the United States relating to espionage or sabotage or (II) to violate or evade any law prohibiting the export from the United States of goods, technology, or sensitive information.