15-04-2014, 01:13 AM
(14-04-2014, 04:49 PM)'yasmary14' نوشته: سلام
امیدوارم سوالمو جای درستی پرسیده باشم
بنظر شما سن استاد حدودا تو چه رنجی باشه خوبه؟
آخه من تا میرم تو سایت اساتید و می بینم طرف بالای 60 سال داره، اغلب بی خیالش میشم
چون فکر می کنم فردی با این سن دیگه حوصله دانشجو گرفتن نداره(نسبت به استادهای جوانتر) و نزدیک بازنشستگیشه و رغبت و انگیزه زیادی برای کار نداره.
اگه اشتباه فکر میکنم راهنماییم کنید.
سلام
من بيشتر به رنج فاند استاد توجه دارم تا سنش [img]images/smilies/smile.gif[/img]جداي از شوخي يك دوستي هم بود فقط به بلوند بودن استاد اهميت ميداد و آخرم با يك هندي خيلي سبزه كارش جور شد. اينها سليقه اييه ولي به نظر من به اندازه ي كار استاد و تحقيقاتش و تيمش اهميت نداره. اگر پر تلاش نباشه قطعا فاندي هم جذب نميكنه پس روي سن نميشه قضاوت كرد. من اتفاقا استادهاي ژخته تر رو ترجيح ميدم از نظر توصيه براي كار پيدا كردن در آينده. البته خودم استادي رو كه در صنعت دستي داره ترجيح ميدم. هر كسي فراخور حالش ميتونه اين مورد رو مد نظر قرار بده. به نظرم اشتباه ميكنيد.
شادزي
من بيشتر به رنج فاند استاد توجه دارم تا سنش [img]images/smilies/smile.gif[/img]جداي از شوخي يك دوستي هم بود فقط به بلوند بودن استاد اهميت ميداد و آخرم با يك هندي خيلي سبزه كارش جور شد. اينها سليقه اييه ولي به نظر من به اندازه ي كار استاد و تحقيقاتش و تيمش اهميت نداره. اگر پر تلاش نباشه قطعا فاندي هم جذب نميكنه پس روي سن نميشه قضاوت كرد. من اتفاقا استادهاي ژخته تر رو ترجيح ميدم از نظر توصيه براي كار پيدا كردن در آينده. البته خودم استادي رو كه در صنعت دستي داره ترجيح ميدم. هر كسي فراخور حالش ميتونه اين مورد رو مد نظر قرار بده. به نظرم اشتباه ميكنيد.
شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull