22-04-2014, 10:49 AM
(22-04-2014, 01:31 AM)'عطيه' نوشته: سلام،من ليسانس برق دارم ولي ميخوام رشته مد و ديزاين بخونم براي همين بايد كارشناسي اين رشته را بخونم با توجه به اين كه اين رشته كاملاً بي ربط با رشته قبلي است،كشور ايتاليا را انتخاب كردم و پيش يه مشاور در موءسسه ... كه اعزام دانشجو بود رفتم ،خانمي كه اونجا بود گفت كه براي كارشناسي مد و ديزاين چند تا دانشگاه برام بورس ميگيره و هزينه خوابگاه شامل ميشه و سالي ٢٥٠٠يورو به من كمك هزينه ميدن مي خوام بدونم اين چه جور بورسي هست كه هم دانشگاه كامل شامل ميشه يعني ٤ سال هم خوابگاه تنها شرطي كه برام گذاشت اين بود كه به ايتاليايي بخونم درس ها و امتحان سفارتو قبول شم مي خواستم بدونم كه واقعاً مي شه هم چين چيزي اونم تو اين شرايط اقتصادي ايتاليا يا الكيه البته اينم بگم كه معدل ديپلمم ١٩/٣٤ بود.
ویرایش توسط MaMi به دلیل حذف نام موسسه اعزام دانشجو
اطلاعاتی که دادید خیلی دقیق نیست و نمیشه با قطعیت گفت که ایشون وعده الکی به شما داده، اما احتمالش خیلی زیاده که خواسته باشند از شما پولی بگیرند و در نهایت نتونند به وعدههاشون عمل کنند. شما باید جزئیات بیشتر از جمله این که چه دانشگاهی هست، چه جور بورسی برای شما میگیرند و اگر ممکنه لینک مربوط به دانشگاه و بورس گفته شده رو بدند تا دقیقتر بشه نظر داد.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.