(23-04-2014, 12:48 PM)'rud' نوشته: 1-یه مشکلی هست من امروز زنگ زدم بانک پارسیان و کارمند بانک به من گفت که ما فقط BS رو امضا و مهر می کنیم حالا من برای این نامه "Financial Certification Graduate Program of Study" که دانشگاه گفته این هم باید توسط بانک مهر و تایید بشه چی کار کنم؟ بانک پارسیان می گه این نامه رو مهر نمی کنه حتی شعبه اصلی تو تهران، و فقط BS می ده. آخه من تو این بانک یه کم سپرده دارم که می یاد رو BS.
2- یه دانشگاه از من BS=37672$ می خواد و به ازای همراه 5000$ می خواد ، می شه من امروز 37000$ تمکن مالی بگیرم و انتقال بدم به حساب همراهم و 30-40 تا تمکن مالی فرداش بگیرم برای همراه؟
1- اون نامه مهم نیست زیاد. مهم خود نامه اصل bs هست که باید بانک مهر و امضا بکنه. اون نامه رو معمولا مهر نمیکنن اگر اشنا نداشته باشین. خیلی بعیده مشکلی پیش بیاد. باز دانشگاه اصلا زیر بار نرفت بگین ببینیم چاره ای داریم یا نه؟!
2- متاسفانه بنده در مورد دوم نمیتونم نظری بدم. فقط کاری کنید که زیاد تو سفارت گیر ندن. پول رو بریزید به یک حساب و bs بگیرید اگر بلند مدت باشه که چه بهتر (البته همه رو شامل نمیشه ولی این بلند مدت من رو نجات داد از دست خواهر مومشکی چشم آبی)
البته باز تاکید کنم مهم نیست حالا بلند یا کواه مدت فقط 6 ماه رو نگذره. خیلی بهتره جدید باشه.
در مورد سوال دوم از دوستان میخوام جواب بدن.
بااحترام
2- متاسفانه بنده در مورد دوم نمیتونم نظری بدم. فقط کاری کنید که زیاد تو سفارت گیر ندن. پول رو بریزید به یک حساب و bs بگیرید اگر بلند مدت باشه که چه بهتر (البته همه رو شامل نمیشه ولی این بلند مدت من رو نجات داد از دست خواهر مومشکی چشم آبی)
البته باز تاکید کنم مهم نیست حالا بلند یا کواه مدت فقط 6 ماه رو نگذره. خیلی بهتره جدید باشه.
در مورد سوال دوم از دوستان میخوام جواب بدن.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.