23-04-2014, 03:30 PM
تا جایی که من اطلاع دارم از منظر حقوقی قضیه، این نفر اصلی هست که مسوول هزینه های همراهان هست (در هر نوع ویزایی از توریستی گرفته تا مهاجرتی و کاری و غیره) و می بایست تمکن مالی کافی برای تامین هزینه های خودش و خانواده همراهش رو داشته باشه. ولی از سوی دیگه یک نفر سومی می تونه با رضایت خودش متعهد تامین همه یا بخشی از هزینه های این خانواده بشه (برای نمونه پدر یا مادر نفر اصلی). از این دید شاید خود نفر دوم هم بتونه متعهد بشه که بخشی از هزینه ها رو متقبل میشه. با همه اینها برای اینکه قضیه خیلی پیچیده نشه به نظرم راحت تر هست که بقیه پول رو از یک آشنا قرض بگیرید و یک روز در حساب بگذارید و گواهی مانده حساب رو یکجا به اسم خودتون بگیرید و چند نفر متعهد تامین هزینه ها نباشند. بانک پارسیان هم که یک روزه گواهی تمکن مالی رو میده و بعد از اون می تونید پول رو برگردونید.
(23-04-2014, 12:48 PM)'rud' نوشته: 2- یه دانشگاه از من BS=37672$ می خواد و به ازای همراه 5000$ می خواد ، می شه من امروز 37000$ تمکن مالی بگیرم و انتقال بدم به حساب همراهم و 30-40 تا تمکن مالی فرداش بگیرم برای همراه؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -