27-04-2014, 03:32 PM
سلام دوست عزیز،
تا جایی که من می دونم در مرحله ایمیل زدن به استادها لزومی نداره که شما حتما نمرات TOEFL و GRE داشته باشی. البته ذکر نمرات خوب این ازمون ها می تونه نکته مثبتی در رزومه شما باشه ولی طبق نظر دوستان با تجربه در همین فروم استادها معمولا وقت زیادی برای مطالعه ذقیق رزومه شما نمی گذارند. شما باید روی زمینه تحقیقاتی و موضوعاتی که روش کار کردید تاکید کنید و با استادهایی که در این زمینه ها کار می کنند تماس برقرار کنید. بیشتر بچه ها مطالعه برای این امتحان ها و تماس با استادها رو با هم پیش می برن و در نهایت با توجه به جواب هایی که از استادها گرفتند تصمیم می گیرن برای کدوم دانشگاه اپلای کنند و به این ترتیب نمراتشون هم برای همون دانشگاه ها ریپورت می کنند.
اما در مورد معدلتون، لزومی به قید معدل لیسانستون نیست. اما فکر کنم با توجه به معدل فوق لیسانستون، رتبه خوبی بین هم ورودی های رشته خودتون داشته باشید این موضوع رو بهش اشاره کنید. همین طور اگر دارید مقاله می نویسید عنوان مقاله تون در قسمت Publication با ذکر عبارت In progress بنویسید.
تا جایی که من می دونم در مرحله ایمیل زدن به استادها لزومی نداره که شما حتما نمرات TOEFL و GRE داشته باشی. البته ذکر نمرات خوب این ازمون ها می تونه نکته مثبتی در رزومه شما باشه ولی طبق نظر دوستان با تجربه در همین فروم استادها معمولا وقت زیادی برای مطالعه ذقیق رزومه شما نمی گذارند. شما باید روی زمینه تحقیقاتی و موضوعاتی که روش کار کردید تاکید کنید و با استادهایی که در این زمینه ها کار می کنند تماس برقرار کنید. بیشتر بچه ها مطالعه برای این امتحان ها و تماس با استادها رو با هم پیش می برن و در نهایت با توجه به جواب هایی که از استادها گرفتند تصمیم می گیرن برای کدوم دانشگاه اپلای کنند و به این ترتیب نمراتشون هم برای همون دانشگاه ها ریپورت می کنند.
اما در مورد معدلتون، لزومی به قید معدل لیسانستون نیست. اما فکر کنم با توجه به معدل فوق لیسانستون، رتبه خوبی بین هم ورودی های رشته خودتون داشته باشید این موضوع رو بهش اشاره کنید. همین طور اگر دارید مقاله می نویسید عنوان مقاله تون در قسمت Publication با ذکر عبارت In progress بنویسید.
(27-04-2014, 02:32 PM)'siahsefid' نوشته: سلام دوستان ،من یه سوالی داشتم ، میخوام برا ترم بهار 2015 برا دانشگاهای آمریکا (phd)اقدام کنم، از الان باید شروع کنم به ایمیل زدن به استادا!اما من چنتا مشکل دارم که نمیدونم باید چیکار کنم،یکی اینکه من جی ار ای و تافلو توی شهریور و تیر(بترتیب) امتحان میدم یعنی اینکه الان که میخوام به استادا ایمیل بزنم این ذو تارو ندارم این میتونه تاثیر منفی داشته باشه؟ از طرفی معدل لیسانسم اصلا خوب نیست اما معدل ارشدم خوبه و بر اساس معیارای اونا حدودا 4 / 3.9،حالا با این وجود فکر میکنم هر استادی این معدل لیسانسمو( 20 /13.55) ببینه کلا منو کنار میذاره همون بار اول!!! هرچند که جی ار ایو میشه خوب داد و جبرانش کرد اما من که هنوز جی ار ای ندادم!چجوری به اون استاد میتونم نشون بدم که من تواناییشو دارم؟!
(حالا یه اشتباهی کردیم تو لیسانس!هرچند که داشتن معدل های خوب شرط کافی برای پذیرفته شدن نیست اما لازم هست)در مورد رزومم من مقاله ای ندارم اما موضوع پایان نامم یه موضوع جدید و جالبه که به احتمال زیاد مقاله ای ازش در میاد(رشتمم مکانیکه گرایش تبدیل انرژی)،اما باز اونم وقت میبره و به ددلاین نمیرسه اصلا!فاند برام خیلی مهمه!(ددلاین دانشگاهایی که در نظر گرفتم میفته تو آبان یا مهر 93)فعلا همین معدل ارشدو دارم به اضافه ی یه سری فعالیتای درسی مثل المپیاد که تو دوره ی دبیرستان داشتم!!راستی اینکه دبیرستانو توی مدرسه های سمپاد(استعداد های درخشان!!!) گذرونده باشیم میتونه اثر مثبتی داشته باشه؟(البته با یه معدل خوب)
حالا با این تفاسیر دوستان با تجربه اگه پیشنهادی، توصیه ای و...دارین ممنون میشم بگید.
سپاس
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.