(29-04-2014, 09:12 PM)'rud' نوشته: 1- الان BS رو گرفتم با سایر مدارک باید بفرستم دانشگاه؟ چه طوری( با چه نوع پستی) باید بفرستم و به کدام قسمت دانشگاه (همون قسمت international)؟ و معمولاً چند روزه می رسه؟transcripts رو هم باید بفرستم؟
دوست عزیز بله باید بفرستید به همراه سایر مدارک. منتهی نمیدونم پرسیدید از international office یا نه؟ همین الان بپرسید اسکن قبول میکنن؟ بگین واسه سفارت دیر میشه و اگه لطف کنید من تمام مدارک اسکن کنم ایمیل کنم وگرنه بهترین روش dhl یا tnt هست که اونم من dhl رو میدونم خیلی شاهکار کنه یک هفته طول میکشه (باز دوستان روش دیگه ای که بهتر باشه دارن بگن). پس حتما این مورد رو بپرسید. بله از همون international office.
دوما، شما پذیرش گرفته اید؟! معمولا ترنسکریپت رو میگن هنگام ثبت نام بیارید official رو اگه قبلا ندادید. دقت کنید در پیام قبلیتون نوشته دانشگاه چی میخواد دقیقا. واسه صدور i-20 فقط همون موارد کافیه فرستاده بشه.(مگر باز دانشگاه یه چیز دیگه ای هم بخواد) فقط یه نکته بگم که راجع به اون 300 دلار دوستمون M1KE عزیز کامل توضیح دادن و هزینه پستی هم بعد صدور خودشون میگن کدوم روش رو میخوان و نسبت به اون اقدام کنید.
بااحترام
دوما، شما پذیرش گرفته اید؟! معمولا ترنسکریپت رو میگن هنگام ثبت نام بیارید official رو اگه قبلا ندادید. دقت کنید در پیام قبلیتون نوشته دانشگاه چی میخواد دقیقا. واسه صدور i-20 فقط همون موارد کافیه فرستاده بشه.(مگر باز دانشگاه یه چیز دیگه ای هم بخواد) فقط یه نکته بگم که راجع به اون 300 دلار دوستمون M1KE عزیز کامل توضیح دادن و هزینه پستی هم بعد صدور خودشون میگن کدوم روش رو میخوان و نسبت به اون اقدام کنید.
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.