11-05-2014, 12:09 AM
(10-05-2014, 11:59 PM)'yousi' نوشته:سلام دوست من تبریک میگم بابت قبولیت
یکی از دوستان نزدیک من پارسال قبول شد و اونم همین چن روز پیش ویزاش اومده و واسه june میخواد بره آمریکا که green card کارتشو بگیره به امید خدا
این بنده خدام دقیقا تو همین فکر شما بود که میگف تقریبا مث ویزای دانشجویی بایستی supporter داشته باشیمو اینا وگرنه ویزا نمیدنو شانس میپره و ... .
یکی از اقوامشم آمریکا بود که حتی با این صحبت کرده بود و اونم اوکی داده بود و گفتش تو میتونی بری اسم منو بنویسی. همون قومشون چند روز بعد بهش زنگ زد و گفت ببین فلانی برای من مشکلی نداره اگه میخوای اسممو بنویسی اما من رفتم با چند تا وکیل اینجا که صحبت کردم اینا گفتن دولت آمریکا برای ویزای لاتاری کسیو بخاطر نداشتن Supporter رد نمیکنه. و مسئله اینجاس که اگه اسم منو بنویسی دیگه کمک هزینه ای از دولت در صورت نداشتن کار دریافت نمیکنی ( حالا الان فک نکنی بری اونجا بهت ماهیانه پول میدن با این روش ! نه دوست من یه مقدار پول میدن برای اینی که فقط نمیری!!!! اونم زمان محدود!) چون شما Supporter اش هستی. این دوست منم به این حرف گوش کرد و همونطوری رفت. حتی تا این حد بهت بگم ازش Bank Estatement رو هم نخواستن!
حالا این یه مثال حاضر و زنده بود که بهت گفتم اما در نظر بگیر که پرونده با پرونده فرق فوکوله!
فردا باز به یه دلیل دیگه و به این بهونه که Supporter نداشتی ( از این کارایی که برای رد ویزای F1 میکنن بخاطر ثبت نام در lottery ) ردت نکنن آه و نالت بمونه پشت من!!!! =))))))))) ::
َشاد باشی دوست گلم
ممنونم از شما دوست خوب
منم که از چند نفر پرسیدم همین جواب شمارو دادن . فقط اینکه در هنگام مصاحبه ازت می پرسن که کجای آمریکا میخوای بری ؟ و کجا میخوای زندگی کنی ؟ و ازین جور سوالا ....
منم که از چند نفر پرسیدم همین جواب شمارو دادن . فقط اینکه در هنگام مصاحبه ازت می پرسن که کجای آمریکا میخوای بری ؟ و کجا میخوای زندگی کنی ؟ و ازین جور سوالا ....