15-05-2014, 03:26 AM
(14-05-2014, 09:26 PM)'deadxxxqueen' نوشته: تاپيك كاملا مرتبطي پيدا نكردم واسه سوالم
سوالم اينه كه نمرات هر درس تاثير قابل توجهي داره تو پذيرش يا اينكه معدل كل رو معمولا در نظر ميگيرن؟
مثلا من درس نقشه كشي رو 10 شدم.در حالي كه بقيه نمره هام 17...18 هست.مطمئنا اين نمره ي افتضاح خيلي تو چشمه!!!
حالا كسي كه بررسي ميكنه چه ديدي داره نسبت به پذيرش دادن بهم؟
خيلي مهمه اين قضيه؟
...............
به فرض اگه تو درساي تخصصي خوب باشه نمراتم و مثلا درسي مث درس پايه رو بد بگيرم تو اين شرايط نظرتون چيه؟
سلام
احمد عزیز همه چیز رو گفتن فقط یه نکته بگم اونم اینکه کلا این موارد رو نمیشه قطعی نظر داد و صد در صد کمیته پذیرش همه موارد ریز رو در نظر میگیره. ولی مهم اینه که شما در کل چطوری خودتون رو در طول ترم های بعدی بالا نگه داشتین و معدلتون رو بالا کشیدین به خصوص در دروس تخصصی.
در ضمن جالبه منم 10 شده بودم!! هرچند بهش اثبات کردم بعدا به جای 1 باید 2 میذاشت! نکنه همون استاد به نسبت چاق تپلو استادتون بوده که دستی نقشه کشی یاد میداد؟!
بااحترام
احمد عزیز همه چیز رو گفتن فقط یه نکته بگم اونم اینکه کلا این موارد رو نمیشه قطعی نظر داد و صد در صد کمیته پذیرش همه موارد ریز رو در نظر میگیره. ولی مهم اینه که شما در کل چطوری خودتون رو در طول ترم های بعدی بالا نگه داشتین و معدلتون رو بالا کشیدین به خصوص در دروس تخصصی.
در ضمن جالبه منم 10 شده بودم!! هرچند بهش اثبات کردم بعدا به جای 1 باید 2 میذاشت! نکنه همون استاد به نسبت چاق تپلو استادتون بوده که دستی نقشه کشی یاد میداد؟!
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.