(02-06-2014, 06:37 PM)'spring64' نوشته:درود. جناب M1KE این که شما اشاره کردید بعد از مشخص شدن نمرات آزمون ها (اینجا البته منظور من gre هست که نمرش فعلا آماده نیست) با اساتید مکاتبه کنیم، یعنی به عبارتی اوایل اکتبر ( با توجه به اینکه نتیجه ی gre کامپیوتری تا اواخر سپتامبر یا اویل ماه مهر مشخص بشه) دیر نیست برای شروع مکاتبه با اساتیدی که ددلاین دانشگاه هاشون اوایل یا اواسط دسامبر هست؟
من خودم این مساله رو ترجیح میدم، اما از طرف دیگه میگم نکنه استاد ها تا قبل این تاریخ ( یعنی زودتر از اکتبر) با دانشجویان دیگری به توافق رسیده باشند. به هر حال مشخص بودن نمره ی gre مطمئنا مساله ی بسیار مهمی میتونه باشه در مورد نظر استاد راجع به یه دانشجو. واقعا در این مورد نمیدونم چکار کنم! قبل این تاریخ و بدون نمره ی gre شروع به مکاتبه کنم یا مکاتبه رو تا اوایل اکتبر به تعویق بندازم.
ممنون میشم اگر نظرتونو بفرمایین.
علاوه بر نظرات M1KE همیشه در صحنه، من الان میتونم استادا رو به دو دسته تقسیم کنم(حداقل در رشته های مهندسی):
1- بعضی از استادا اصلا براشون مهم نیست که شما GRE تون چنده! اصلااااااااا! میدونید چرا؟
اینا میگن برادر/خواهر من چیکار دارم اخه مثلا وربال رو خوندی و 160 گرفتی یا اصلا 150 گرفتی! زیاد مهم نیس برام! بیار ببینیم در گذشته چه کارهای تحقیقاتی انجام دادی؟ چی میدونی از رشتت؟ به چی علاقه داری!
2- استادایی که تحقیقات براشون در اولویت دومه. معدل و تافل به خصوص رایتینگ و اسپیک و GRE که نشون دهنده پتانسیل شماست براشون مهمه. اینا فکر میکنن دانشجو باید تا حتی پایان مقطع ارشد به فکر علم اندوزی باشه نه علم افکنی![img]images/smilies/wink.gif[/img]
یعنی بشینه تمام تيوری های مربوط رو بخونه با معدل خیلی خوب تازه بیاد شروع کنه از اونا استفاده کردن. اینا میگن 10 تا هم مقاله داشته باشی معدلت حتی 15 هم باشه واویلاس!
نتیجه ای که نظر شخصی هستش: استادا واسشون معدل و تحقیقات از همه چی مهمتره! نظر شخصی...
این رو گفتم که بدونید نمیشه حکم کلی داد.
یه نکته مهم: به اساتید یک دپارتمان همزمان ایمیل نزنید. به یکی بزنید جواب سر بالا بود! برید سراغ اون یکی تا سرازیری بشه.[img]images/smilies/shy.gif[/img]
بااحترام
1- بعضی از استادا اصلا براشون مهم نیست که شما GRE تون چنده! اصلااااااااا! میدونید چرا؟
اینا میگن برادر/خواهر من چیکار دارم اخه مثلا وربال رو خوندی و 160 گرفتی یا اصلا 150 گرفتی! زیاد مهم نیس برام! بیار ببینیم در گذشته چه کارهای تحقیقاتی انجام دادی؟ چی میدونی از رشتت؟ به چی علاقه داری!
2- استادایی که تحقیقات براشون در اولویت دومه. معدل و تافل به خصوص رایتینگ و اسپیک و GRE که نشون دهنده پتانسیل شماست براشون مهمه. اینا فکر میکنن دانشجو باید تا حتی پایان مقطع ارشد به فکر علم اندوزی باشه نه علم افکنی![img]images/smilies/wink.gif[/img]
یعنی بشینه تمام تيوری های مربوط رو بخونه با معدل خیلی خوب تازه بیاد شروع کنه از اونا استفاده کردن. اینا میگن 10 تا هم مقاله داشته باشی معدلت حتی 15 هم باشه واویلاس!
نتیجه ای که نظر شخصی هستش: استادا واسشون معدل و تحقیقات از همه چی مهمتره! نظر شخصی...
این رو گفتم که بدونید نمیشه حکم کلی داد.
یه نکته مهم: به اساتید یک دپارتمان همزمان ایمیل نزنید. به یکی بزنید جواب سر بالا بود! برید سراغ اون یکی تا سرازیری بشه.[img]images/smilies/shy.gif[/img]
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.