06-09-2011, 07:47 PM
(06-09-2011, 07:34 PM)soilman نوشته: درود
من واقعا موندم در تماس با اساتید چه باید گفت وقتی میخاهی برای سال بعد اقدام کنی و سال دوم هستی و هنوز نتونستی تز رو شروع کنی حتی ایده اش هم ایجاد نشده و با استادی به توافق نرسیدی
قبل از تابستان من با استادی در زمینه ی موضوعی به توافق رسیده بودم و قرار بود سپتامبر شروع کنیم و خوب میخاستم برم بهش بگم من هستم ولی رفتم و گفت که poor data داریم و داده ها زیاد جالب نیست...در واقع دانشجوی دیگری هم بخشی از اون کارو انجام داده بود به عنوان تز که با اون هم صحبت کرده بودم و میگفت زیاد نتایجش جالب نیست ولی امروز استاد مربوطه به big hole ای اشاره کرد که برای کار کردن یه دانشجوی ارشد خوب نیست...در واقع میخاستم با اکی گرفتن امروز موضوع تزمو بیارم در رزومه ام و بعد هم با اساتید شروع کنم به مکاتبه حتی لیست کاملی از اساتید در این زمینه پیدا کرده بودم ولی خوب همه چی کنسل شد با این وضع...
حالا با این وضع شما چه پیشنهادی دارید؟
اگر امریکا رو بگیرم می ماند جی ار ای که ان هم در دسامبر امتحانش را میدهم و استرالیا و کانادا هم بالاخره قوی بودن رزومه موثر است....
سلام
طبق تجربیاتم فکر می کنم بتونید دو کار انجام بدین. یکی اینکه از خود استاد بخواهید که چند موضوع که به نظرشون قایل پژوهش هست و امکان کار بر روی اون موضوعات وجود داره به شما معرفی کند تا بتونید از بین اونها موضوع تز خودتون رو انتخاب کنید. یک راه دیگه هم اینه که با توجه به گرایش تحقیقاتی مورد علاقه تون در دانشگاههای که برای اپلای در مقطع دکتری انتخاب کردیدبگردید ببینید کدوم استاد در راستای علائق تحقیقاتی شما کار می کنه بعد در صفحه شخصی استاد مقالاتشون رو بخونید تا به ایده مناسب برای انتخاب موضوع تز برسید. در مجموع توصیه من اینه که زیاد سخت نگیرید و موضوعی رو انتخاب کنید که اجرای اون طولانی نشه.
موفق باشید